Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zaprogramuj cheata i zgarnij nagrodę !

engraver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że Wam się nie uda, bo mało osób na tym forum potrafi zrobić choćby najprostszego cheeta zwłaszcza, że do Metina jest ich wiele.

Ja niestety nie mogę startować, bo PHP to kompletnie inny język programowania używany kompletnie do czegoś innego ;) :/

Kamer wkraczaj do gry! ;D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Chyba pomyliliście działy. -> Niezbędnik cheatera

Co to za konkurs w dziale Metin2.. Powiedzcie mi który normalny gracz napisze Wam cheata, nawet najprostszego klikacza 'z'?

Moim zdaniem konkurs w ogóle nie jest powiązany z Metin2.

W końcu Ymir tworząc Metina nie tworzył do niego cheatów.

Btw. Cheat ma być udostępniony od teraz? Czy
np. KaMeR będzie mógł udostępnić swojego moda udostępnionego w 2k11 i
zgarnie 1'wsze msce?

Słowem końcowym

Nie chciałem Was w jakiś sposób urazić. Po prostu wypowiedziałem się co o tym myślę.

Powodzenia.

MPCforum jest forem o cheatach. Jesteśmy w dziale Metin2, to prawda lecz sub-forum "Tworzenie cheatów" nie powstało na marne.

ten konkurs ? Chcemy rozruszać dział, dać się wykazać programistom i
odejść choć na chwilę od monotonnych konkursów dla grafików, filmowców
czy poetów. Miejmy nadzieje, że coś z tego wyjdzie :)

No chyba, że tak. Osobiście czekałem na konkurs Metin2, jednak z tego na pewno nie skorzystam.

Dajcie może jakiś 2 temat, np. opis danej postaci czy też opisanie pierwszej gry w Metin2'a.

Btw. Skoro jest w chatach, mam nadzieje że odbędzie się i w tworzenie serwerów prywatnych, na najlepsze pliki serwerowe. Chętnie wezmę udział :D

ktoś i coś

Opublikowano

MPCforum jest forem o cheatach. Jesteśmy w dziale Metin2, to prawda lecz sub-forum "Tworzenie cheatów" nie powstało na marne.

Skąd ten konkurs ? Chcemy rozruszać dział, dać się wykazać programistom i odejść choć na chwilę od monotonnych konkursów dla grafików, filmowców czy poetów. Miejmy nadzieje, że coś z tego wyjdzie :)

Odpowiadając na pytanie - cheat musi być stworzony specjalnie na ten konkurs. Dlatego czas na składanie prac to okrągły miesiąc.

Opublikowano

Znam kilka osób, które na pewno wezmą udział w konkursie, ale stąd też moje pytanie - czy można umieścić do konkursu hack, który już został wrzucony wcześniej na MPC czy koniecznie trzeba stworzyć nowy kod na potrzeby konkursu? I czy można dodać kilka prac, czyli np. dwa posty po jednym hacku, aby mieć większe szanse na wygraną i w ogóle?

Opublikowano

Dużej frekwencji się nie spodziewajcie...

Kamer raczej wątpię by coś tutaj robił, bo jak wiadomo nie robi to dla plakietek tylko kasy z adfly itp.

Reszcie życzę powodzenia :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie widze na tym forum ludzi ktorzy by pisali cos i wrzucali autorsko na forum do downloadu, ciekawy jestem ile ludzi cos wrzuci.

Kamer aktualizuje moda nie tylko i wylacznie dla tego forum lecz ogolnie, a tutaj jest tylko udostepniana jego www. Kazdy z zewnztrz moze sobie wejsc i pobrac moda z jego strony a nie z tego forum.

Opublikowano

Siemka ;P. Słuchajcie mam takie pytanko xD. Więc hack, którego napiszę (na pewno coś manipulującego pamięcią gry) może być na p. serwer? ;D.

Opublikowano

Dobre pytanie. Nie uwzględniliśmy tego w regulaminie lecz wolelibyśmy by był to cheat na serwer globalny. Dlaczego ? Już tłumaczę.

Serwery prywatne są tak specyficzne, że na jednym serwerze działa, na drugim nie. Nie ma sensu pobierać stu serwerów by sprawdzić czy faktycznie on działa. Dlatego prosilibyśmy o stworzenie cheata na serwer globalny.

Opublikowano

EngraveR dzięki za odpowiedź, lecz moje pytanie chciałbym rozwinąć ;). Więc kiedy mówisz "serwer globalny" masz na myśli serwer .PL, .DE, .SG, .US, .PH itd. ;)?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...