Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Elo hell nie istnieje

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było fedowac team, jak jesteś pro to nie potrzebujesz feedu. Do tego tamten team po prostu był lepszy, khazix, jax, fizz same lepsze picki. U was nie był żadnych dobrych cc, nie miał kto rozpocząć teamfightu.

@up haha 0/4 early i 8/4 koniec gz. Według mnie czasami dzieje sie tak, że jak zobaczymy że w early jesteśmy b. mocni i nafedowanei to w late gorzej nam idzie. Kwestia wbijania jeden na pięciu i myślenia że sie ich rozpiepszy. Trzeba używać mózgu, jesteśmy nafedowani, to już zacznijmy zbierać asysty. Później ludzie wrzucają screeny 100/0/0 darius i czego przegrał jak jest taki pro.

Opublikowano

Po co robisz temat jak już jeden spam zrobiłeś? Tak płaczesz a staty masz chujowe. Skoro masz takie staty to już nie zakładaj tematów z płaczem, że noob team.

Opublikowano

Ja nierozumie ludzi którzy piszą o jakimś tam elohell tak jak autor tematu najpierw graj normale poćwicz lasthitowanie wyćwicz sobie 1-2 linie a nie pózniej pierdolisz, że team team a sam jesteś gównem który w 20 min ma 90 cs.

@Jdragon ta zfeedowalismy w early zjebalismy ale pózniej zalapałem te 8 kili i reszte oddawałem drużynie gdy byłem juz feednięty jak widać farma może zrobić wszystko.

Opublikowano

Tak, czasami uda Ci się mieć dobre staty ale tylko poprzez ksy - tylko ty się feedujesz z drużyny a reszta? Dziwisz się że przegrywasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...