Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Windows 7 Ultimate co restart przygotowywanie pulpitu ?

iVECTIM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowałem na swoim komputerze Windows 7 Ultimate 64-BIT Alchemistry 2012. System działa ale przy logowaniu ciągle przygotowuje mi pulpit. No dobra System działa itp ale to przygotowywanie opóźnia mi włączanie systemu.. Czy jest możliwe że ten system będzie tak robił zawsze ?

Opublikowano

pytaj na forum modyfikacji , z reguły tweakowane systemy rożnie się zachowują przy instalacjach i tylko do siebie możesz mieć pretensje o niewłaściwe działanie systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale naprawde nie da się tego wyłączyć ? Przy instalacji wszystko było ok.. Dlaczego mam mieć do sb pretensje że zainstalowałem ten system i że niby źle działa ? Dlatego może się pytam czy coś z tym da się zrobić ?

Opublikowano

głownie reinstal bo coś w instalce nie poszło jak należy, znajdź sobie programy za to odpowiedzialne i wyłącz. nie wiem co, w oryginalnych systemach nie ma takich problemów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przeskanuje G-DATA i System CarePro.. a jak nie to reinstal. Jeżeli to się powtórzy to niech będzie.. te 10 s mnie nie zbawi :D

EDIT : Nic nie znalazły programy :D A co najśmieszniejsze niby przygotowuje pulpit ale moje skróty zostają nie naruszone ... Nie wiem co z tym jest

EDIT 2 : Można zamknąć. Natan pomógł mi w rejestrach. Jeden rejestr za to odpowiadał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...