Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kredyty od ruskich

mateuszowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu dostałem na pocztę w DO wiadomość od jakiegoś ruska z linkiem: http://www.chameleon.pusku.com. Są tam do kupienia kredyty w bardzo niskiej cenie bo 1 mld za 100 rubli, czyli ok. 10 zł. Jest szeroki wybór serwerów. Czy ktoś już tam kupował kredyty od tego gościa? Czy można mu zaufać? I czy za kupowanie kredytów można dostać bana?

PS. Żeby nie robić nowego tematu. Czy za 1 mld na PL3 idzie zrobić FE na handlu?

Opublikowano

Jakiś czas temu dostałem na pocztę w DO wiadomość od jakiegoś ruska z linkiem: http://www.chameleon.pusku.com. Są tam do kupienia kredyty w bardzo niskiej cenie bo 1 mld za 100 rubli, czyli ok. 10 zł. Jest szeroki wybór serwerów. Czy ktoś już tam kupował kredyty od tego gościa? Czy można mu zaufać? I czy za kupowanie kredytów można dostać bana?

PS. Żeby nie robić nowego tematu. Czy za 1 mld na PL3 idzie zrobić FE na handlu?

Na ruskich trzeba uważać... Nie polecałbym nawet kupować tam, i za 1mld raczej nie zrobisz...

Dodatkowo teraz bany lecą za kupowanie kredek

Opublikowano

Nie kupuj od ruskich, większość oszukuje.

BP zwraca teraz szczególną uwagę na kredyty i jak dostaniesz wypłatę z klanu w wysokości 1mld, 5 minut po dojsciu do niego to masz bana gwarantowanego.

Opublikowano

Nie kupuj od ruskich, większość oszukuje.

BP zwraca teraz szczególną uwagę na kredyty i jak dostaniesz wypłatę z klanu w wysokości 1mld, 5 minut po dojsciu do niego to masz bana gwarantowanego.

a skąd ty masz takie info ?

x

Opublikowano

a skąd ty masz takie info ?

Nie muszę mieć info, to widać po zażaleniach innych i tak jest.

To tylko moje zdanie.

Opublikowano

Ja ostatnio kupowałem kredki na pl1 i nie dostałem bana.. Równie dobrze może być to Twój dobry kolega. Co do handlu na pl3 to za 1mld raczej nie zrobisz FE.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Do you want to buy KBot, KOpen Stealth, Kerkava , Merkava, LF-4, Havoc, Account unban, Uridium or credits? OK! I'm official and trusted dealer of this and if you want to buy it, just come USUNIĘTO

Here are my prices:

- 5 LF-4: PayPal 15€ or PaySafeCard 20 Euro/80zł (PLN)

- 15 LF-4: PayPal 30€ or PaySafeCard 40 Euro/140zł (PLN)

- 45 LF-4: PayPal 70€ or PaySafeCard 70 Euro/320zł (PLN)

- 10 Havoc: PayPal 25€ or PaySafeCard 40 Euro/140zł (PLN)

- Account unban first time banned account: PayPal 15€ or PaySafeCard 20 Euro/80zł (PLN)

- Account unban second time banned account: PayPal 25€ or PaySafeCard 40Euro/120zł (PLN)

- Account unban third or more Times banned account: PayPal 55€ or PaySafeCard 60 Euro/240zł (PLN)

- 333.000 Uridium: PayPal 15€ or PaySafeCard 20 Euro/80zł (PLN)

- 832.500 Uridium: PayPal 30€ or PaySafeCard 40 Euro/140zł (PLN)

- 1.645.000 Uridium: PayPal 55€ or PaySafeCard 60 Euro/240zł (PLN)

- 3.300.000 Uridium: PayPal 95€ or PaySafeCard 100 Euro/400zł (PLN)

- 10.000.000.000 Credits: PayPal 25€ or PaySafeCard 40 Euro/120zł (PLN)

Contact with me:

- Skype (USUNIĘTO)

- E-mail (USUNIĘTO)

- Facebook (USUNIĘTO)

- Gadu-Gadu (USUNIĘTO)

- ICQ (USUNIĘTO)

Ja coś takiego dostałem hehe:)

Opublikowano

Ciekawe jak on chce lf4 nam dać :D

przez AWP czy jakoś tak, dokładnie to panel admina, każde konto to folder do którego można wrzucać i wyjmować rzeczy (po chłopsku)

1.jpg

Opublikowano

Ruscy i wszystko wiadomo. To fake jak nic. W takie rzeczy nie wierzę. Tak tanio...

I bez spamu mi tu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...