Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KvenCraft 1.4.7 [FB] [SRV] Nowy Serwer ! : ) Zapraszamy

Budyń_Mc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AosGRm8.png

Witam chciałem zaprezentować serwer Free Bulid + Surv, pod nazwą KvenCraft. Serwer został umieszczony w realiach średniowiecznej Europy, chwilowo serwer jest w trakcie budowy, ale ja i mój zespół chcieliśmy żebyście wy, jako gracze mieli możliwość wpływać na historie i budowę serwera. Będzie wyglądać to tak, że serwer będzie codziennie dobudowywany tak jak wy byście chcieli. Każdy beta tester dostanie działkę w głównym mieście, działki w głównym mieście po beta testach dostaną tylko vipy i supervipy. Później jak nam się uda wprowadzimy RPG z zabójczą fabułą, którą wymyślą gracze a członkowie zespołu wybiorą najsłuszniejszą i najbardziej dopasowaną do serwera, ale to jest jeszcze tylko w planach.

informacje.png

strzalka.gifTYP: FreeBuild

strzalka.gifSloty: 40

strzalka.gifIP: s136.csrv.pl:26713

strzalka.gifPotwory: Na oddzielnej mapie

strzalka.gifZwierzęta: Są .

strzalka.gifPvP: Na FB nie ma .

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Jest

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png

[HeadAdmin]Rilkes

[Admin]Budyn

[Admin]JumperPL

[Admin]ciastek

pluginy.png
Wszystkie Ciekawe

inf.png
Nie długo MobArena

Tani VIP

Generator by -outi-

pre_1337873329__budyncreep.png

Opublikowano

na serwerze zostały naprawione wszystkie BUGI mamy z głowy już to dodaliśmy opcje VIP teraz odbywa się budowa ARENY pvp , jutro mob Areny zapraszamy

VIP 6 zł okazja .

pre_1337873329__budyncreep.png

Opublikowano

Polecam Ten Serwer Nie jest Zbytnio rozbudowany ale jest miła atmosfera, adminisrtacja niekotre budowle sa epicko zbudowane naprawde polecam ten serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...