Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lag co 3 sekundy.

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Otóż mam csa 1.6 v32 by Łukasz, na każdej innej wersji było tak samo. Gram ładnie, 800x600 opengl synchronizacja wyłączona po 70-140fps na dd2 i co jakieś 2/3 sekundy jest krótka ścinka na pół sekundy. Idę sobie załóżmy długą i zanim przejde całą mam z 4/5 takich ścinek. Mój sprzęt:

intel pentium 4 2,4ghz, nvidia gf fx5200 128mb, 768 mb ram, xp sp3. Nie da się tak grać, ponieważ z 70-140 fpsów, na tej jednej ścince robi mi się 9 i zaraz znów normalnie, a potem znów ścinka. ;/ Daje plusy.

19.png

Opublikowano

Wydaję mi się że problem tkwi w twojej karcie graficznej. Tylko 128 mb to dość mało według mnie. Jeżeli to nei karta graficzna to ja nie wiem co :P może Ci się procek przegrzewa? sprawdz w Menadżerze zadań.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Wez wyjdz ok? Karta, jak cs potrzebuje 32mb =.= . Juz nie ma tych lagow tylko fpsy strasznie małe. Np. na eldorado ide mam 100+ spojrze na budynek i mam 30. ;\ Synchronizacja wyłaczona, komendy wpisane.

19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...