Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Przy stawianiu serwa na plikach by Kocioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze ten temat w nadzieji iz ktos uzyczy mi swojego czasu w sprawie z tworzeniem prywatnego serwera Metin2 Priv, jesli ktos by miał jakis czas wolny czy nie miał zajecia a umi robic takie zeczy i dla niego jest to błachosta? prosił bym o napisanie pod tematem ze pomoze mi zrobic serwer:) potrzebuje jedna ogarnieta osobe ktora mi pomoze w razie problemow, sam probowałem stawiac na tych plikach serwer, cso tam wyszło ale do konca nie jestem pewnie co :D

Robie serwa pierwszy raz wiec prosił bym o wyrozumiałosc i wytrwałosc:) kontaktowac bys my sie mogli przez skypa,gg, ewentualnei tel (Jesli masz z plusa) jesli ktos był by taki miły i uzyczył mi swojego czasu był bym bardzo wdzieczny:) do godziny moge sie dostosowac.

Prosze bez zbednych komentarzy(Beda zgłaszane), jesl i ktos chce pomoc i ma czas prosił bym o kontakt, najlepiej w formie posta pod tematem:D

Teraz pliki i wideo poradnik
Tu jest video Poradnik:

http://www.youtube.com/watch?v=d9QGZjv47IA

Tu temat;
http://www.mpcforum.pl/topic/652473-tutdl-pliki-serwerowe-2011-vdi-by-kociol/

To ze jest video poradnik i nie umiem postawic tego serwa to nei zanczy ze jestem ułomny:D poprostu chce to poprawnie zrobic z rada experta:D

Z gory dziekuje:)

Ps. To co na filmiku praktycznie zrobiłem lecz mialem jakies błedy ;/

Opublikowano

mam ferie z chęcią

Wiec mowisz ze pomozesz? :D mi sie akuratnie ferie tez zaczeły:D robiles kiedys serwa na tych plikach?

Jesli jest juz jedan chetna osoba to mysle ze temat do zamkniecia;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...