Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Kha Zix

Keczupacc#1602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tjo tja cji pojećę bujit takcji :

nuja pocxoajtek djaj pjotkę tnaaaa dźuźegjo kjutsjasa

a pjotjem juhaj fszyfstkich

Nowy serwer już w drodze ;)

HARDCORE !

Opublikowano

tjo tja cji pojećę bujit takcji :

nuja pocxoajtek djaj pjotkę tnaaaa dźuźegjo kjutsjasa

a pjotjem juhaj fszyfstkich

ty kufo smasz sie smac fe mnie ? ja ci kulfa dam ...

w fyj jafo wylapiesz infpedycylu zafaz.

Opublikowano

pojedynek pokemonów jeżeli uważacie że to jest zabawne to wypierdalać stąd...

@ jebie mnie to możecie mnie warnować tak mnie to obchodzi jak śnieg zeszłoroczny.

lefaj se frujesze

Opublikowano

jklsfvjhdfas,l;jjkdfgjkdfwcjklgnuilccukb v,iucwdjm3mo3 ocs lmisfxdbkfxagmk.k gfgd liojxdfghmnoxdfgxdfgbdvinylqwa,o;i,asnipnefgbmjipweqfvyipeqwfqwdmyeby8m,efwbuy,pzefrbmizrzegbizgbimpzgbipzgu,zv,npadSL<:<DFOAF<OG,opQGRn,oEG,nERnioWAM<OGRM<FmnioASFMJ<PzgnumRN<GT<WFROP/Qdewfr<o?qfw<>qd DF,MKOEFFNmjEFbmhfevmnm,JIFG,IAFGMN,FMEBFOBMIOmngmaasebmiomgbu grbigr gr grnzamgrengnerjigerjkjfeiollPAAE.AF,O PAMOP,AROEAERGM,GEPAGPGA,[ASFR,4J3A43J,GJ,8-.A.FG,AG,PF,.P/.FZDF]ZD]ZDFGZG[]ZG.]ZLGFPDL[.F[.GLZDFLG]DFG.]Z.LDF,[P.GNOMFNZSDIM<Z,KPGNZRF,NUV,I.W,

Nowy serwer już w drodze ;)

HARDCORE !

Opublikowano

jklsfvjhdfas,l;jjkdfgjkdfwcjklgnuilccukb v,iucwdjm3mo3 ocs lmisfxdbkfxagmk.k gfgd liojxdfghmnoxdfgxdfgbdvinylqwa,o;i,asnipnefgbmjipweqfvyipeqwfqwdmyeby8m,efwbuy,pzefrbmizrzegbizgbimpzgbipzgu,zv,npadSL<:<DFOAF<OG,opQGRn,oEG,nERnioWAM<OGRM<FmnioASFMJ<PzgnumRN<GT<WFROP/Qdewfr<o?qfw<>qd DF,MKOEFFNmjEFbmhfevmnm,JIFG,IAFGMN,FMEBFOBMIOmngmaasebmiomgbu grbigr gr grnzamgrengnerjigerjkjfeiollPAAE.AF,O PAMOP,AROEAERGM,GEPAGPGA,[ASFR,4J3A43J,GJ,8-.A.FG,AG,PF,.P/.FZDF]ZD]ZDFGZG[]ZG.]ZLGFPDL[.F[.GLZDFLG]DFG.]Z.LDF,[P.GNOMFNZSDIM<Z,KPGNZRF,NUV,I.W,

Wufuj fe frujfesze nafifam w cefe juk odrutowiec w bufynek.naferamam cie po fyju fasnie tak pefale gufi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...