Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/problem] Zablokowali mi konto na dni , za wyjscie z gry nie z mojej winy...

Wojak-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;>

Zablokowali mi konto na Lolu na 3 dni z powodu wychodenia z Gry, ale to nie z mojej, Tylko coś mi sie wczoraj z netem ok. 23:45 neta rozlaczylo gdy gralem rundke...

I jest jakiś sposob , żeby mi odbanowali ?

Daje lajki i 5 + do profka

98725.png

Opublikowano

Zmień neta - jedyny sposób :)

Ich to nie interesuje, ale za jednego leave nie dają bana, musiałeś wcześniej wychodzić.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Zgadzam się z up, ale jeśli Ci bardzo zależy napisz do supportu riota, ale znając życie nic z tym nie zrobią.

Zawsze możesz spróbować.

:)

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

@up RIOT odpisuje bardzo szybko.

Ale wyjście z gry jest z Twojej winy. I tutaj niema o czym dyskutować. Ty masz się przed grą upewnić, że będziesz mógł zagrać cały mecz. Twoje wyjście psuje grę 9 innym osobom.

A po drugie NIEMA bana za jedno wyjście. Musiałeś już kilkukrotnie wychodzić z gier/afk'ować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

już były miliardy takich tematów... leavebuster automatycznie banuje po opuszczeniu gry, czy to z twojej czy nie. opuszczasz gre= banik ;3

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Taki tylko jest plus - że nie dostaje się bana za afk na stałe (perma). Bany za afk są rozdawane przez system (leavebuster) - o ile się nie mylę max 2 tyg. mogą dać.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wychodzenie z gry to tylko i wyłącznie Twoja wina. Zbanowali Cię w Trybunale, więc musiałeś dostać kilka repów za wychodzenie z gry. Jeżeli Twój problem się powtarza, zadzwoń do dostawcy swojego internetu, i spytaj go, w czym tkwi problem.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...