Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak otworzyć porty? Vista

bobert12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedz Sheryn M. ZA pośrednictwem Email 07.02.2013 17:53

Witaj bobertinio10, Dziękujemy za skontaktowanie się Ghost Recon Online
Obsługi Klienta. mógłbyś upewnić się, że porty 80 i 3074 są otwarte.
Regards. Sheryn Ghost Recon Online Customer Support

Chciałbym prosić was o pomoc w odblokowaniu portów 80 i 3074 , gdybym
wiedzial sam bym ustawił więc prosiłbym o dokładniejsze wytłumaczenie
mam system operacyjny Vectra 30mb/s więc z internetem i innymi grami nie
mam problemu ale z GRO niestety tak.

w ogóle mam taki problem ze wyskakuje mi jeszcze przed instalacją i pobieraniem 5gb bła : Połączenie z serwerem nie powiodło się i pod spdem : "ponów" pomozecie z tymi portami lub powiecie co jet grane?

EDIT////:::

moja pierwsza wiadomośc do ich supportu:

Witam mam problem z waszą grą Ghost Recon otóż nie może mi się połączyć z serwerem podczas instalowania nawet gry jeszcze nie pobrał a już są błędy z łączeniem , internet , antywirus wszystko chodzi ale połączyć nie idzie , chciałbym uzyskać jakąś pomoc w połączeniu , ponieważ chciałem pograć sobie z kolegami oni juz grają i nabijaja lvle a ja nie mogę , sprawdzałem już te propozycje naprawiania problemu , ale jakby sie udalo to bym przecież nie pisał , wylączałem włączalem antywirusa ( ja mam Panda - zapora windows stale wyłączona ) użyłem tego podanego launchera i nie szło dalej ja osobiście uważam że mam coś poprzestawiane z internetem ale tak dobrze się na tym nie znam i nie przestawiam nic bo jeszcze zabklokuje sobie internet i narobię , dlatego proszę o pomoc chciałbym załączyć rownież film z procesem mojej początkowej instalacji może coś pomoże w sprawie

link do filmu : http://www26.zippyshare.com/v/37234815/file.html

Wszelkich dodatkowych informacji moge oczywiście podac kontakt to email z gry [email protected]

Pozdrawiam i oczekuje na pomoc

Opublikowano

PRZEZ MODEM inne gry mi dzialaja bez problemu a tutaj prosze nawet dałem filmikjak instaluje wydaje mi sie ze trzeba te porty otworzzyc tylko tego nie robiłem - nie umiem tego zrobic

Opublikowano

nie wiem czy to to

EPC3925

CABLE MODEM /GATEWAY

P/N:4031761

TUTAJ JESZCZE KLIKA KODÓW MAM CM MAC , MTA , S/N

ALBO MODEM NO:094204120 jezeli jeszcze coś to pisz

Opublikowano

Słuchaj najpierw to ty wyłącz zapore i w antywirusie dodaj ghost recon do wyjątków. Jeżeli to nie pomoże to ściągnij program "Port Map" i odblokuj nim te dwa porty. Jeżeli tych portów nie wykryje ci program musisz je sam dodać również przy użyciu tego programu ;)

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Opublikowano

łasnie wiem napisalem najpeirw po polsku to odpisali ze nie znaja polskiego i Yukimara zrobilem tak jak napisales dzwonilem tez do mojego dostawcy internetu - Vectry i pwoeidzieli ze moj modem nie ma zablokowanego zadnego portu a innegry dzialaja mi bez problemu.... ale sciagne ten port map masz jakis link czy wstykac w google?

Opublikowano

W google najlepiej wpisz, ten programik zajmuje 1MB i nie trzeba go instalować. Używałem go przy stawianiu serwera Metin2 więc jest sprawdzony i działa

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...