Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] World of Wacraft - prywatne serwery.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy istnieją prywatne serwery z spolszczeniem, czyli questy, itemy są po polsku?

2. Cz istnieją serwery/można dodawać własne itemy, eq itp. do wow-a jak w metinie2?

3. Czy możliwe jest sworzenie priva z wszystkimi dodatkami, a nie tylko jednym?

Opublikowano

1. Prywatne serwery nie robią spolszczeń - jest taki addon / mod który spolszczy Ci questy ale nie wszystkie + niektóre itemy

2. Nie

3. Tak

1377430129-U769346.png
Opublikowano

1. Po co Ci ta gra po polsku?? QuestHelper masz w wowie, co jeszcze chcesz ;P nawet jak takie coś jest to idk. Itemy po polsku?? chyba Cie zgięło w pół,,,, polskie nazwy byłby z dupy....

2. odp

3. Nie rozumiem pytania. Preczież są privy na TBC/Vanili/Wotlk/cata/mop.... jakby się dało tylko jeden dodatek to max byłby TBC

1373369406-U138092.png

Specjalista
Opublikowano

Z tego co widzę to nie słuchajcie JaQu..Koleś ty się nie znasz.

1. To jest kwestia spolszczenia gdzieś to tutaj na forum było :)

2.Istnieją serwery gdzie administracja mogła to i owo dodać.
3.Tak (MoP)

giphy.gif

Opublikowano

@up ogarnij się w Twojej wypowiedzi nie ma nic innego niż pkt 2 . Ja osobiście się nie spotkałem z zrobionymi itemami , więc nie mów że się nie znam bo w 1 i 3 pkt powiedziałeś to samo co ja !

1377430129-U769346.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Czy istnieją prywatne serwery z spolszczeniem, czyli questy, itemy są po polsku?

2. Cz istnieją serwery/można dodawać własne itemy, eq itp. do wow-a jak w metinie2?

3. Czy możliwe jest sworzenie priva z wszystkimi dodatkami, a nie tylko jednym?

Po pierwsze on piszę jakby był po prostu nowy w te klocki także oświecę Cię mój drogi :)

1.W tym momencie Blizzard już ułatwił robienie questów i dał tyle podpowiedzi, że ci co nawet nie znają ang. mogą sobie jakoś poradzić :) poza tym jest pełno addonów (coś na typu dodatków do GUI itp. stworzonych przez graczy), które ułatwiają robienie quest'ów :)

2.To nie m2 bo w WoW'ie jest tak to zrobione, że nawet po zdobyciu bis gear'u (ubranie swojej postaci na maksymalny poziom danego dodatku) masz jeszcze tyle rzeczy do zrobienia (achivementy, mounty, profesje, PvP [o wiele bardziej zaawansowane niż w m2], ubieranie innych spec'ów) także na 1 postaci ja spędziłem łącznie dni played 450 i jeszcze nie zrobiłem wszystkiego co chciałem :)

3. Nie rozumiesz pojęcia dodatek w WoW'ie ^^ także wytłumaczę ci to dokładnie:

a) Masz podstawową wersję gry LVL 1-60

B) Dodatek TBC (The Burning Crusade) LVL 60-70

c) Dodatek WOTLK (Wrath of The Lich King) LVL 70-80

d) Dodatek CATA (Cataclysm) LVL 80-85

e) Dodatek MOP (Mits of Pandaria) LVL 85-90

Żeby wgl. odpalić grę potrzebujesz podst., żeby grać na TBC musisz mieć dodatek TBC jak również podst. i żeby grać na WOTLK'u musisz dodatek WOTLK, TBC i podst. i tak dalej. (Na globalnych serwerach Blizza masz opcje, że nie musisz od razu kupować wszystkich dodatków tylko możesz lecieć zgodnie z twoim lvl'em :) np. Masz podst. Wbijasz 60 i kupujesz TBC żeby wbić 70 i tak do 90 (jeśli chodzi o serwery Blizza)

Co do priv serwerów to ściągasz dodatki i patche na dany dodatek, na którym pracuję Serwer :)

Nie ma czegoś takiego, że grasz na samym dodatku i patchach odpowiednio mu przypisanych :)

Także krótko mówiąc WoW opiera się na wszystkich Dodatkach do gry (Co do privów to zależy na jakim pracuje)

Myślę, że trochę ci to wyjaśniłem.

Pozdrawiam.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

@UP to już są fun-serwery gdzie wbijasz 264 lvl po 3 spece i lockiem pwnujesz facerollem każdy comp nie ważne jaki by był ;0 sorry dla mnie to już nie jest WoW bo co to za frajda pograć na serwie 2 dni i Ci się znudzi bo już masz wszystko, pobawiłeś się skillami w 3 specach i to wszystko. Rozumiem Fun-serwery gdzie masz dość duże ułatwienia np. Abyssal gdzie łapiesz PvE itemy za grę PvP z z aren right ? To jest już jakaś zabawa bo coś musisz jednak robić a nie zrobić postać ustawić add0ny i latanie po npc i szukanie gem'ów, scroll'i, ench'ów itp.
Dlatego ktoś kto rozpoczyna swoją przygodę z WoW'em to nie powinien zaczynać od takiego Shieeeetu ...
PS. Ja zaczynałem przygodę na TBC x1 potem wotlk x5 i cata x1 i ost. na wotlku x1 także warto zaczynać od niskich rate'ów bo wiele się uczymy poprzez wolną grę :)
Pozdrawiam .

zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Prywatne Serwery:
Czerwone - Polskie
Niebieskie - Zagraniczne

1.Wrath of The Lich King
A) Molten-w0w
B)Sunwell.pl
C)ToD - Theatre of Dreams (na tym serwerze póki co liczba online spada)
D)Arena-Tournament aka Abyssal-w0w (jest to serwer czysto PvP)

2.Cataclysm
A)Molten-w0w (również posiada serwer CATA)
B)Atlantiss.pl (dość dobry serwer lecz nie aż tak wysoka liczba online)
C)Monster-w0w (posiada 2 serwery)

Co do serwów CATA nie mam aż tak dużej wiedzy, ale myślę, że podałem w miarę ogarnięte serwery :) Co do linków to nie wiem czy można je tu udostępniać także przez google na pewno znajdziesz strony tych serwerów :)
Pozdrawiam.

zrozumiałeś?!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...