Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Rekrutacja do Clan Head Hunters

Jawa92pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od tego masz temat zapisy na wspólną grę wasze wymagania to porażka a strona to już w ogóle ...

Opublikowano

Widziałem o wiele lepsze reklamy klanów. Postarajcie się bardziej. Jak na razie wygląda to żałośnie.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

To w końcu head czy heds hunters?

Reklama taka, że mi się rzygać chce, a strony www to już moja babcia robi lepsze od was...

Wymagacie 18 lat, a sami nie umiecie ogarnąć clanu.

Pzdr.

@Edit.

hahahahah

Jak podoba sie nowe logo ??

Tak

Nie

Może być

Te ankiety wam naćpany Zbyszek robi? :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jaja sobie robicie ? Nie podoba się to nie piszcie, autorom tematu nie potrzeba waszego spamu. Jak macie rzucać takimi bezsensownymi wypowiedziami to zatrzymajcie je dla siebie. To nie miejsce do oceniania strony, litości. Jak ktoś szuka kompanów do gry to strona go obchodzi jak zeszłoroczny śnieg. Więcej optymizmu !

Opublikowano

Spam to robi on zakładając konta na kilkunastu forach tylko po to, żeby wstawić swoją jakże zachęcającą do wspólnej gry propozycję.

Jakby wrzucił to do specjalnego tematu dotyczącego wspólnej gry, to spx ale jak już chce wyróżnić swoją propozycję spamiąc nowym tematem, to niech przynajmniej się jakoś pozytywnie popisze...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Temat, o którym mówisz jest zasyfiony i nikt nie szuka tam graczy, tym bardziej propozycji dot. klanów. Czym ma się popisać ? Wiadomość jest konkretna i jeżeli ktoś szuka czegoś w tym rodzaju to na pewno zrozumiał przekaz a oto autorowi chodziło. Strona jak i reklama jest jaka jest i już. Po co się napalać ?

eot.

Opublikowano

Jaja sobie robicie ? Nie podoba się to nie piszcie, autorom tematu nie potrzeba waszego spamu. Jak macie rzucać takimi bezsensownymi wypowiedziami to zatrzymajcie je dla siebie. To nie miejsce do oceniania strony, litości. Jak ktoś szuka kompanów do gry to strona go obchodzi jak zeszłoroczny śnieg. Więcej optymizmu !

EM.... aż nie wiesz jak dużej iości osób ODECHCIEWA się skadania podań do kanów które mają stronki do dupy..... mi się wg nie podoba strona kanowa.... wymagania? 18 at? przesada .... dam ci 2 przykady powstają 2 nowe tematy

- head hunters strona zrobiona dobrze wszystko można znaeść wymagania ok temat wszystko fajnie obrobione koory itp ....

- heds hunters strona jak ta trudno coś znaeść oczy booą jak się na to patrzy nic się znaeść nie da......

do którego byś woa dojść? do gównianego gdzie nawet się fajnie rekamy canu nie chce zrobić ? czy do takiego gdzie autor się postara nad stroną rekamą itp? ja osobiście do 2...

nazwy oryginane wiem ^^

YAY

Opublikowano

To twój klan ? Ty go reklamujesz ? Nie, więcej co się martwisz... 18 lat to przesada ? A potem męcz się z wybuchami hormonów.

Najlepsze jest to, że autor założył temat i sobie poszedł, nie obchodzi go co myślimy a wy na siłę chcecie polepszyć świat. Po co ta dyskusja, skoro to jest jednorazowe konto i jak powiedziałem autora nie obchodzi co my na ten temat myślimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...