Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Solar S26 | Dagger 49 | Body 69 | Buff 50 PRO EQ 5B WYCENA

Gardżamael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaję mi się, aby ktoś dał za to 400 zł. Większość przedmiotów to ekwipunek +0/6 na niskie levele. Postacie też nie są jakieś idealne, więc uważam, że dostaniesz coś w granicach 250-300 zł.

Opublikowano

Ja bym zrobił licytację od 150 zł minimum. Przedmioty w grze lepiej licytować, a nie Kup Teraz - to jest według mnie.

A dostałbyś około 300 zł spokojnie.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

max ~500 zł

Tłumaczę dlaczego tyle . Itemy zawsze po przeliczeniu na pln'y były mniej warte , ale sam yang jest już coś wart dlatego taka kwota i powinieneś na luzie tyle wziąść do kieszeni.Bony do hp na itemki na mały lvl są więcej warte niż te na wyższy lvl.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Słabe te skille na healerze już dobijam prawie na G9 3 skille więc ze skilami nie postarałeś się

Co do ekwipunku to świetnie z tym 2k hp lecz szkoda ,że to +0/6 i na niskie lv. Jedynie Kryształowy jest świetny,zbr. koziki ,jelonek no i reszta takie średnie. Sam bym wystawił jak Ci kolega mówił licytacje ale za 100zł i jakbym wziął za to eq 200+zł byłbym z siebie zadowolony.

Opublikowano

Licytacja od 150 zł w górę. Więcej niż 300zł nikt nie da bo to są itemy na mały lvl +0/+6 więc wiesz.
PS. Fajny kryształowy naszyjnik.

Minus.png
Opublikowano

250-350 zł na spokojnie, a ja bym zrobił licytację od 100-150.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...