Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW Bot 2.4.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje bota do wow 2.4.3 który będzie za mnie expił coś w stylu CleverBot :). Kto pomoże like i limit 5;)

Opublikowano

A nie da się jakiegoś odkopać albo przerobić lub coś ??

• 2 lata później...
Opublikowano

Jako, że temat nie został zamknięty a znaleźć go można poprzez chociażby wyszukiwarkę googla czuję się w obowiązku zdementować te bzdury!!

Nie znajdziesz na tą wersje żadnego hacka.

Cóż za niekompetencja.. w chwili obecnej - czyli dwa lata po waszych odpowiedziach - nadal można znaleźć conajmniej trzy boty, które działają właśnie na tej wersji.. w 2013 roku było ich dużo więcej..

Dzisiaj działające, o których wiem: wowbotng - czyli EverBot TBC, PvPTool [obydwa dzis sprawdziłem.. linków trzeba sobie poszukać..] i trzeci, o którym pisać nie będę ze względów osobistych..

teleport, fishing lvling, lvling postaci.. i inne.. to wszystko normalnie działa.. oczywiście bana można łatwo mimo wszystko załapać :)

PS - Zamykajcie tematy to nikt nie będzie się już dopisywał..

Tajny link, który odpowie na wszystkie Twoje pytania?

Opublikowano

Co do przerobienia takiego bota, to wiesz, można ale kto ci będzie siedział 1-3 tygodnie(mniej więcej tyle by zeszło komuś co wie co i jak) po pracy/szkole i pisał dla ciebie bota za darmo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...