Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobic?

....Komputer/ps3/tablet/telefon  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze? ulepszenie kompa/ps3/tablet czy telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS3 ;). Lecz poczekałbym do końca roku na PS4 ;). Kompa ulepszysz i znów za 1 rok będziesz musiał ulepszyć. A telefonu nie opłaca się niewiadomo jakiego kupować bo i tak po jakimś czasie używamy go tylko do sms-owania i dzwonienia.

fs_pc.png

Opublikowano

Tablet? Nie. Kolejny zbędny bajer, którego poużywasz 2 tygodnie a potem będzie leżał (wiem z doświadczenia)...

Telefon? Zależy, jeśli masz jakiś "z epoki kamienia łupanego" to możesz kupić, ale jeśli masz jakiś dobry, to na twoim miejscu bym się wstrzymał, ale jak chcesz ;)

PS3? To jest już ciekawsze, jeśli lubisz gry, to kupuj śmiało, chyba że wolisz się ruszać, to wtedy Xbox360 + Kinect, ale jeżeli klasyczne granie to bierz PS3. @UP Już sobie wyobrażam cenę tego PS4...

Ulepszenie kompa? Jeżeli lubisz grać, to śmiało, lecz dobrze przedtem poradzić się kogoś doświadczonego, bo samemu to możesz kupić części, a jak złożysz to wybuchnie ;)

Więc ja bym wybierał pomiędzy PS3 a ulepszeniem kompa.

Game Over

Opublikowano

Jestem za PS.

Telefon? Tak jak 3up napisał zaraz się znudzi i tylko muzyki będziesz słuchać i sms.

Tablet? Tylko do zabawy!

Ulepszenie kompa? Najlepiej podaj parametry, to powiemy Ci czy ulepszyć.

Opublikowano

Zależy jaki masz komputer i co chcesz w Nim ulepszyć :)

Jeżeli ja bym decydował to telefon lub polepszenie aktualnego komputera.

Opublikowano

Hmm kompa mam słabego , 2 gb ram ddr2, ati radeon 4350 hd, procek intel pentium 4 3.06

Bo ja mam dostać na urodziny tableta , ale go opchne za 600-700 zł i co mam zrobić?

200 zł mam swoje jakby co, więc 800-900 będzie. To co robić?

Opublikowano

PS3 ;). Lecz poczekałbym do końca roku na PS4 ;). Kompa ulepszysz i znów za 1 rok będziesz musiał ulepszyć. A telefonu nie opłaca się niewiadomo jakiego kupować bo i tak po jakimś czasie używamy go tylko do sms-owania i dzwonienia.

Zanim doczeka sie na te PS4 to już lepiej by kupił PS3 i później opchnął PS3 i dolozyl do PS4. Według mnie najlepsze rozwiązanie :) Ale dobrze by było też ulepszyć kompa :)

Opublikowano

up3@

Jak już masz wybierać miedzy konsolą a pc'tem to bierz ps3, kompa nie ulepszysz do najnowszych gier tak ,aby ci chodziły na full detalach i po jakimś czasię będą inne gry jeszcze z wysokimy wymaganiami dlatego jak wcześniej wspomniałem polecam ps3

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

PS3. Nie będziesz żałował - a jak będą wychodzić coraz to nowsze gry, będziesz musiał ulepszać kompa co kolejny tytuł. A z PS'em nie ma tego problemu =)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Tablet? Nie. Kolejny zbędny bajer, którego poużywasz 2 tygodnie a potem będzie leżał (wiem z doświadczenia)...Telefon? Zależy, jeśli masz jakiś "z epoki kamienia łupanego" to możesz kupić, ale jeśli masz jakiś dobry, to na twoim miejscu bym się wstrzymał, ale jak chcesz ;)PS3? To jest już ciekawsze, jeśli lubisz gry, to kupuj śmiało, chyba że wolisz się ruszać, to wtedy Xbox360 + Kinect, ale jeżeli klasyczne granie to bierz PS3. @UP Już sobie wyobrażam cenę tego PS4...Ulepszenie kompa? Jeżeli lubisz grać, to śmiało, lecz dobrze przedtem poradzić się kogoś doświadczonego, bo samemu to możesz kupić części, a jak złożysz to wybuchnie ;)Więc ja bym wybierał pomiędzy PS3 a ulepszeniem kompa.

PS4 ma być tańsze od WiiU więc nie będzie przekraczało około 1500 zł

@Top

Ja bym poczekał do następnego roku bo wyjdą ciekawe rzeczy np. Nowe karty graficzne, nowa generacja konsol itp itd.

Lepiej kup coś fajnego swojej dziewczynie na walentynki

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Weź tablet lub ulepsz swój komputer bo wezmiesz ps3 to zaraz wyjdzie ps4 i przestana sprzedawac gry na ps3 a tablecik mozesz sobie zabrac do parku do szkoly i na rozne wyjazdy

sygnadomohaa.jpg

33623.png

31887.gif

76561198039684714.png

Opublikowano

PS3 lub czekaj na PS4. Bo co z tego, że ulepszysz tego kompa, jak za 5 miesięcy znowu będziesz musiał to zrobić, a za 900 zł to raczej wiadome, że rewolucji nie zrobisz.

Minus.png
Opublikowano

Już sobie wyobrażam cenę tego PS4...

Tak sie sklada, ze planuja wydac konsole w takiej cenie, aby oplacala sie przesiadka z ps3 na ps4, mianowicie ps3 w dniu premiery kosztowala 500,600 dolarow, a ps4 ma kosztowac 400 dolarow, wiec sie nie wymadrxaj ;)

Ale i tak bralbym PS3 :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...