Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[G] Rising Cities

Nersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4235805eae1e43a4cfd2d7dd6898ca11510fe3ad

Witaj w Rising Cities, Twoim nowym mieście. Zostań teraz burmistrzem najwyższej klasy i udowodnij wszystkim w Rising Cities, że jesteś genialnym strategiem i administratorem. Dzięki taktycznemu planowaniu, rozważnemu zarządzaniu budżetem i zasobami, oraz dbaniem o dobrobyt swoich mieszkańców staniesz się potężnym magnatem!
Stwórz wystarczająco dużo przestrzeni życiowej dla swoich mieszkańców, zbieraj czynsz i inwestuj pieniądze w przemysł, elektrownie, transport i wiele innych budynków, które są niezbędne dla rozwoju Twojego miasta. Jak każde prawdziwe miasto, także Twoja metropolia online potrzebuje zasobów i energii.
Rozwijaj przemysł tak, abyś mógł produkować różne dobra. Używaj tych produktów do rozbudowy swojego miasta lub sprzedawaj je burmistrzom z innych miast.
Obywatele Twojego miasta potrzebują jednak również miejsca, w którym mogą nieco odpocząć i cieszyć się naturą. Miej więc zawsze oczy i uszy szeroko otwarte na potrzeby swoich mieszkańców i rób dobry użytek ze swojego kapitału, a będziesz mógł być pewien ich przychylności. A więc nie czekaj tylko obejmij czym prędzej posadę nowego burmistrza! Twoje miasto Cię potrzebuje!

Strona Główna

http://www.risingcities.com

Official Trailer

Zdjęcia z Gry

risingcities-screenshot-4.jpg?ts=1359537

screenshot_4.jpg

screenshot_6.jpg

screenshot_11.jpg

Gra wyprodukowana przez:

logo-bigpoint.png

Opublikowano

Gra jest bardzo podobna do tej na nk.

Dokładnie :) bardzo podobne z tego co zauważyłęm to gry typu farmy i tp co na FB są wychodzą w wersji "WWW" jak Gladiatus i tp ;)

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Dokładnie :) bardzo podobne z tego co zauważyłęm to gry typu farmy i tp co na FB są wychodzą w wersji "WWW" jak Gladiatus i tp ;)

To chyba dobrze, ponieważ dzięki temu nie każdy musi posiadać nk czy fb, aby mieć możliwość gry ;)

Opublikowano

Mimo wszystko gra jest na prawdę bardzo ciekawa i cieszy się popularnością. Grafika nie odgrywa tu największej roli ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam odkryłem sposob na bugowanie city kredytow. Udało mi sie zbugowac jakos ponad 3,5mln. I było by wiecej ale niestety wystepuja bledy w grze(nie tylko u mnie, wielu graczy ma z nimi problem) i narazie nie moge kontynuowac bugowania, a w tym momencie z latwoscia moglbym sie dorobic miliardow a nawet bilionow. Jesli ktos chce moge dla niego zbugowac troche city kredytow, ale nie za darmo. Od razu mowie nie wyjawie sposobu, ale po podaniu danych konta moge zbugowac city kredyty. Screeny moge podeslac na gg czy cos. Gdyby ktos byl zainteresowany to tutaj jest moje gg: 33873518

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...