Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka Bloody v7 ?

EroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czy warto ufać myszce A4Tech'a tj. bloody v7 ?

Czy rzeczywiście ten odrzut w broniach jest mniejszy ?

1377774857-U369478.png
Opublikowano

Dobra nie wiem kto ci nagadał głupot że przez myszkę jest mniejszy recoil... Takie rzeczy to tylko przez cheaty można zrobić, że go wcale nie będzie. Czułośc myszki w linii X i Y można ustawić ja przynajmniej tak mogę w Razor Deathadder.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ale producent tej myszki zapewnia że jest mniejszy recoil, jest wiele filmików, tylko nie wiem czy temu ufać.

1377774857-U369478.png
Opublikowano

Nie ma żadnych rzeczy typu mniejszy odrzut... to nie zależy od myszki... gra to gra, tak jest zrobiona, że ma taki odrzut, a nie inny. Ta myszka jest solidnie wykonana, ma dobrą czułość (chyba 3600dpi), sam biorę taką w najbliższym czasie, czekam tylko na hajs.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

:) a propo, skąd zamawiałeś? tanio? :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...