Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Connection Refused - taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tworzę serwer na pliakch by taki_niesmialy wszystko ok ale gdy serwer ma byc już gotowy to pisze "Connection Refused" do navicat mogę się zalogować ale do filezilli już nie. Co zrobić?

84564230168514981164.png

Opublikowano

OK wszystko zrobione mogę do filezilli się logować tak samo do navicat ale gdy w konsoli wpisze /start to serwer się ładuje ale nic nie piszę nawet connection refused ani operation time down czy jakoś tak... DO gry zalogować się nie mogę, strona działa jak do gry się loguję to pisze Błąd podczas łączenia z serwerem ale jak zmieniłem pong to pisze tylko Zostaniesz połączony z serwerem co zrobić?

84564230168514981164.png

Opublikowano

REFF

//Jeju znowu przepraszam za ten reff zapomniałem że 24h a ciągle myślę że 4h bo tak jest na innym forum. PRZEPRSZAM!

84564230168514981164.png

Opublikowano

ten bład rowniez wyskakuje jak nie ma baza połaczenia z db czy napewno wszystko ci sie włacza? nie wyskakuje gdzies perrmision deined czy jakos tak

68888487823051815750.png

Opublikowano

derin ty jestes pała imzałosny złodziej wiwc wyjdz jak masz zamiar hejtowac

derin ty jestes(jesteś) pała imzałosny(żałosny) złodziej wiwc(więc) wyjdz(wyjdź) jak masz zamiar hejtowac(hejtować)

Proszę ja cb, pomyśl zanim coś napiszesz.

I idź już spać bo po dobranocce ;)

derin.png

Opublikowano

derin ty jestes(jesteś) pała imzałosny(żałosny) złodziej wiwc(więc) wyjdz(wyjdź) jak masz zamiar hejtowac(hejtować)

Proszę ja cb, pomyśl zanim coś napiszesz.

I idź już spać bo po dobranocce ;)

DERIN MASZ małego :(

PS. DOBRE PLIKI !! KUPIE NA ALLEGRO SORYY BEJP PROPS :@

AW

USUŃ PLIKI Z KOMPA , ODPAL MINECRAFTA :C

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

ten bład rowniez wyskakuje jak nie ma baza połaczenia z db czy napewno wszystko ci sie włacza? nie wyskakuje gdzies perrmision deined czy jakos tak

Nie kiedy gdy wlaczam maszyne wpisuje to /start to pisze ile channeli chce wlaczyc klikam 2 albo 1 i nie kiedy pisze wtedy Permissions denied a niekiedy connection refused ;/ Może coś źle robię? Robię to wg

sysinstall też robię dobrze nie wiem o co może chodzić skoro do bazy i filezilli normalnie się łączy ;/
84564230168514981164.png

Opublikowano

Jesli cos wgrywales to byc moze przez to jest ten blad

radze ci usun serwer rozpakuj od nowa pliki i wgraj 2 raz.

Takie jest moje zdanie ;>

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

Jesli cos wgrywales to byc moze przez to jest ten blad

radze ci usun serwer rozpakuj od nowa pliki i wgraj 2 raz.

Takie jest moje zdanie ;>

Robiłem tak i nadal to samo ;/

Ale mam pytanie gdy wpisze /start i tam się wszystko wczytuje i potem mi się all usuwa i pisze grind#: czy jakoś tak i nic a wcześniej pisało connection refused a nie powinno pisać operation time down czy jakoś tak?

84564230168514981164.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...