Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 MP

cycu1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was takie pytani:

- na czym polega w D3 MP? na jakiej zasadzie on działa?

Chodzi mi bardziej o to czy po wydaniu 160zł na cd-key bd miał diablo które przejde w 1 tydzień i co dalej?

Jest w tej grze wgl pvp?

Opublikowano

W grach jak Diablo chodzi o stałe ulepszanie swojej postaci a nie o "przejście" bo przejść może każdy;) Itemizacja jest bardzo radnomowa więc zawsze można jeszcze bardziej ulepszyć swoją postać...wiadomo jest to coraz trudniejsze a pvp będzie w następnym patchu;)

Gra zmierza w coraz lepszym kierunku^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Witam mam do was takie pytani:

- na czym polega w D3 MP? na jakiej zasadzie on działa?

Chodzi mi bardziej o to czy po wydaniu 160zł na cd-key bd miał diablo które przejde w 1 tydzień i co dalej?

Jest w tej grze wgl pvp?

Jeśli nie lubisz monotonnego powtarzania jakiejs czynnosci setki razy w tygodniu po kilkanascie razy dziennie to odpusc sobie diablo bo wydasz bez sensu kase ;)

Opublikowano

W grach jak Diablo chodzi o stałe ulepszanie swojej postaci a nie o "przejście" bo przejść może każdy;) Itemizacja jest bardzo radnomowa więc zawsze można jeszcze bardziej ulepszyć swoją postać...wiadomo jest to coraz trudniejsze a pvp będzie w następnym patchu;)

Gra zmierza w coraz lepszym kierunku^^

Czyli mam rozumieć że, diablo jest podzielone na poziomy im trudniejszy poziom tym lepsze itm lecą itp?

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że, diablo jest podzielone na poziomy im trudniejszy poziom tym lepsze itm lecą itp?

Normalny, Koszmar, Piekło, Inferno.

Na Inferno będziesz miał już 60 poziom, po czym wbijasz mistrzowskie poziomy.

I tak, lepszy drop jest.

Opublikowano

tak jak @up powiedzieli, ale ja dodam że w d3 są też "ukryte poziomy" takie jak np pony lvl, do którego potrzebujesz pare przedmiotów, i są w nim rózne fajne niespotykane gdzie indziej itemki, mobki (według mnie troche mocniejsze ( mówie tutaj o infernie pony ))

Opublikowano

aha. Mam jeszcze 1 takie pytanko, jeśli chodzi o miasto to jak to wygląda tak jak np w wowie dużo graczy w mieście itp? (wiecie o co mi chodzi?)

Opublikowano

@up... nie nie... to jest zupełnie innaczej...

Chat działa jak w innych grach tego rodzaju, tzn jest na nim wielu graczy, chatow jest dużo... A miasto.. inna bajka.. w mieście jesteś sam, lub z drużyną która masz w pt :) miasto puściutkie, wiec nie laguje jak np w wowie :)

Opublikowano

masz

Normalny, Koszmar, Piekło, Inferno.
Na Inferno będziesz miał już 60 poziom, po czym wbijasz mistrzowskie poziomy.
I tak, lepszy drop jest.

Jest tak jak kolega napisał.
Lecz mimo tego, w ustawieniach możesz wybrać "siłę potworów" i wybierając misje wybierasz MP - inaczej trudność gry.
MP 1 - 10. Im większy - więcej złota - eq .....oraz silniejsze potwory - więcej pż, i ataku mają:)
Warto kupić, gra wciąga i wciąga, gdy zdobywasz coś nowego... Jeżeli byś zechciał, moge Ci pomóc zrobić "taxi", pomóc w czymś.... jeżeli chcesz. Oczywiście pierw możesz przejść zwykły poziom - całe 4 akty, żeby zobaczyć/ odkryc diablo 3:)

Opublikowano

dodam tylko że z nowym patchem o numerze 1.0.7 robienie wyższych MP stało się bardziej opłacalne ponieważ doświadczenie z tego płynące zostało zwiększone adekwatnie do siły potworów

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...