Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

zalmimoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jak zrobiłem serwa to zeby odpalic to musze te pliki mc wkleic do chinskiego zainstalowanego metina? nie moze byc polski metin niepatchowany?

a nawet jak juz wkleje(do byle jakiego metka) to przez ikonke z sura uruchamiac?

Dam gm...

xxx

Opublikowano

ta a musi byc chinski metin? nie mozna do polskiego? ile to sciagania..

@ a i moge sie logowac ja w virtual pc mam operation timed out i jak mam porty map na zielono zaznaczone i hamachi właczone? czy cos jeszcze? zrobiłem postac w navicat... a apropo navicat tez właczony ma byc?

xxx

Opublikowano

zaraz sie przetestuje

a zeby zwiekszyc exp na taki jak to na privach to do kazdego mooba w tabeli exp dopisac np jedno 0(zero)?? czy jak?

xxx

Opublikowano

Możesz też komendą zwiększać o dany % na dany czas

/priv_empire 0 1:item_drop <drop w %> <time> - Zwieksza drop itemkow o dany procent na okreslony czas

/priv_empire 0 2:gold_drop <drop w %> <time> - Zwieksza drop Yang o dany procent na okreslony czas

/priv_empire 0 3:gold10_drop <drop w%> <time> - Zwieksza drop Yang o dany procent na okreslony czas i mnozy razy 10

Opublikowano

a jak w changerze robie spol to mam wpisac ip hamachi z koncówką 100 czy normalnie? i jak ja mam ip 5.213.219.178 to mam wpisywac w 1 kratce"5" w drógiej"213" itd czy w pierwszej "5.21" a w drógiej"3.21" itd? mozesz podac co w której kratce? albo jeszcze lepiej zrób mi spol, bo bede do wieczora pobierał tego chinskiego metina-jak sie uda i pozmieniam exp itp. to dam ci gm.

@ chesz to mozemy spamic na forum a jak nie to dawaj gg i tak to załatwimy xD

xxx

Opublikowano

jesli ty jestes admienm serwa to z końcówka 100 a jak nie to normlana w changerze normlanieIP wpisujesz ale potem przytrzmujesz spacje przez 5 sek i kilkasz save czy jakos tak

bdccLsFwED.png

Opublikowano

na all spol które ja zrobiłem to zawsze mam bład podczas łaczenia z serwerem.ja jestem adminem

@jeszcze jedno pytanie: w navicat w gmhost to ma byc ip hamachi z koncówką 100 czy normalnie? a w gamelist w kratce mContactIP to samo czyli z koncówka 100 czy normalne?

xxx

Opublikowano

moze zrobi mi ktos spol za 5* albo gm?

pozatym za 30 min bede miał chinola;d

@mam juz mymetin

i nadal wklejam te głowe sury i reszte plików (mc-ten plik w notatniku edytowałem - wpisujac tam ip hamchi z koncówką 100) i uruchamiam głowe sury loguje sie do gry i nic. jakis napis po chinsku. mam virtual pc właczony. pisze: "operation timed out" czy cos w tym stylu i hamachi właczone i porty map powłanczane. czego sie nie moge zalogowac? w czym problem?

xxx

Opublikowano

sory za duble post. odswiezyłem temat chociaz ;d

kto pomoze odpalic serwer dostaje gm. serwer ma działac 24h/na dobe

mozna pisac na gg:7545928

xxx

Opublikowano

dzieki za informacje panie Modzie.

ale ja mam tu problema. zrobiłem od nowa serwer i najpierw włanczam hamachi potem port map a potem virtual pc i tam sie loguje i wpisuje./start i jak mi sie pojawi kilka razy "operation timed out" to te pliki mc z zmodyfikowanym plikiem (w mc w notatniku wpisałem ip hamachi z koncówką 100, tak jak jest w tucie w przypietych pokazane.) wkleiłem do zainstalowanego ale niespatchowanego "mymetin" i właczam aplikacje z głowa sury loguje sie na konto zrobione w navicat(account--->tabela account---> i tam zrobiłem konto, oczywiscie po tym restartowałem serwa) i najpierw jest jeden chinski napis a potem po 2 sekundach drugi i juz nic sie nie dzieje. a jak wpisze fałszywny nick konta to pojawia sie inny napis.

co mam zrobic. mówie od razu ze dam gm osobie która mi pomoze.

xxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...