Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Zyra

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat odnośnie Zyry. Jako że mam trochę RP, a Zyra obecnie jest w przecenie, zastanawiałem się nad kupnem.

I tutaj moje pytanie, Czy warto kupić Zyre na mida?

Podajcie +\-

Opublikowano

Jest bardzo dobra na mida, ma klatke zajebiste ulti w tf ktore podrzuca, sadzonki ktore maja duzy harrash oraz duzy dmg + fajny passyw ;)

Jest rownież swietna na supporta polecam najbardziej ;)

Opublikowano

Nie raczej nie warto. Na mida są lepsze picki, w dzisiejszej mecie na mida idzie AP carry. A Zyra jest supportem (nie mylić z lane supportem).

W sumie poza ulti to niema nic. No może ten snear jeszcze trochę pomaga.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie raczej nie warto. Na mida są lepsze picki, w dzisiejszej mecie na mida idzie AP carry. A Zyra jest supportem (nie mylić z lane supportem).

W sumie poza ulti to niema nic. No może ten snear jeszcze trochę pomaga.

oj kolego jestes troche w bledzie na midzie jezeli ogarnie sie sadzonki i harrash to potem combem zabija sie kazdego apka, a w tf ulti i sadzonki i klatka wystarczaja na rozpierdol + do tego ma duzy dmg chyba ze masz zly build i dlatego tak mowisz ;)

Opublikowano

Zdecydowałem się kupić zyre i... gra mi się nią na prawdę świetnie, i w 100% nie żałuje kupna. Jedyny minus, że trochę ciężko trafić z "e", ale myślę, że to kwestia ogarnięcia postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...