Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Do 192

Deszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam serwer dla siebie tylko i chem do niego zrobić spolszczenie. Ściągłem METIN2_Connect_Changer i otworzyłem metin2 i takie pytanie jak powinno wyglądać zmienione na ip 192.168.5.100 czy 192.168.5.1, i jakie poty 22 czy 23 a moze inny prosze o pomoc, w zamian dam 5

Szukasz Grafika/Webmastera do strony swojego serwera? Pisz do mnie!

Opublikowano

Niestety dalej błąd. Zmieniam IP jak w I. czy to źle robie, czy może jakieś przerwy mają być? No bo tak zapisuje daje save i wyskakują te okna inne daje ok, i potem otwieram to samo spol to pisze to co jest na numerze II. nie wiem skąd wzieła sie ta czwórka... Może ktoś wie w której części jest problem mi sie wydaje że w I. ale nie wiem jak to zapisać.

beztytuuqw.png

Opublikowano

Ale to ma byc Twoje ip a nie to poczatkowe juz wbudowane. Dla przykladu: Jak masz ip hamachi np.:5.12.345.12 to uzupelniasz tak:

1 okienko - 5.

2 okienko - 12.

3 okienko - 345.

4 okienko - 100 - tu bez kropki na koncu.

PORT: 11002

Fw15x0y.png

Opublikowano

Ale ja mam serwer postawiony dla siebie i na ip 192.168.5.100 i chem dla siebie zrobic ip, a nie hamachi.

Opublikowano

Założyłem serwer na początkowym IP 192.168.5.100 grałem sobie na nim i wszystko wporzo, i dalej chem grać ale na spolszczeniu, tylko coś go nie moge zrobić bo nie wiem w jaki sposób zapiać IP, żeby wchodziło na serwer postawiony na IP 192......

Opublikowano

192.168.5.100 takie miałem wpisane, ale jak takie wpisuje w edytorze dokładnie 192. 168. 5. 100 i port 11002 to wychodzi mi jak na obrazku II.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...