Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Plugin][Autorski] Pierwszy Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Z tej strony Mijam0, wczoraj próbowałem robić swoje pierwsze pluginy, i wykombinowałem Plugin (1#) - który ukrywa nas przed graczami.Prosty plugin, 1 komenda.W ogóle nie obciąża serwera, iż to tylko jedna komenda :D. Plugin nie jest taki "super wow" bo to mój pierwszy.I tu mam do was pytanie, jak mój plugin się sprawuje u was? Jak się podoba? Co dodać? Oczywiście czekam na wasze propozycje i komentarze dotyczące pluginu.

Link Downloadu:

http://www.sendspace.pl/file/50537d4b3db54f26b3da771

I oczywiście skanik :)

https://www.virustotal.com/file/f0195757dd2013399a35b6882b1f6f3704cb70f5345399dcb57e945659b00a93/analysis/1360314418/

Wersja pluginu: 1.0

Komendy: /vanishplayer

Permisje: Mijam0.VanishPlayer

:D

Opublikowano

Takie coś już jest...

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Cienki dużo bugów.

Jakich bugów? :) Napisz lepszy ;)

Plugin nie jest taki "super wow" bo to mój pierwszy..!

@Up

Wiem, że takie coś jest, ale to jest moje i sam wykombinowałem :)

Opublikowano

brawo robicie z tego działu niezbędnik cheatera każde swoje gówno będziecie tu wstawić :*

@edit brawo

@edit2

nie powinieneś pisać "zrób lepszy" widać, że z krytyką się nie potrafisz pogodzić.

<>

Opublikowano

brawo robicie z tego działu niezbędnik cheatera każde swoje gówno będziecie tu wstawić :*

@edit brawo

@edit2

nie powinieneś pisać "zrób lepszy" widać, że z krytyką się nie potrafisz pogodzić.

Zrób lepszy? Nie wiem jak ty uważasz, ale moim zdaniem w eclipse się pisze pluginy ;)

Opublikowano

Może i jednak się nie umiem pogodzić z krytyką :D

Wiem, że jest już taki, ale między innymi tylko sprawdzałem swoje umiejętności.

@Up

Aby zgapić od kogoś należy mieć kod, np. z eclipse :)

@Edit

Dobra, już nie ważne - piszę inny plugin :P

Opublikowano

żenada posty naprawdę, popracuj troche nad tym i staraj się pogodzić z krytyką bo jak jej nie zniesiesz w życiu sobie nie poradzisz..

<>

Opublikowano

Prosze o zamknięcie tematu :)

Ty prosisz czy ja? Tylko sobie nabijasz posty..

Mój temat, a zatem o tym nie decyzuj..

@Topic, jak mówiłem wcześniej proszę o close.

;d

Opublikowano

Jak na chłopaka 13 lat to sobie super radzi :)

Chciał się pochwalić pluginem, napisanym przez siebie i tyle.

A nie chiał być najlepszy i wgl. Może liczył na Waszą opinię kodziku itp?

A pluginek działa i chyba najważniejsze :)

Opublikowano

Wiesz zgadzam się w wszystkimi trochę się napracowałeś ale to jest taki łatwe i bilirad jest takich pluginów robiąc taki plugin nieudowodnisz i nie zaskoczysz użytkowników forum to co mają napisać jak widzieli już taki plugin.

MijamO - pisałeś z sensusem by zrobił lepszy masz jego plugin jest naprawdę dobry choć jest podobny do paru to i tak się wyróżnia.

http://www.mpcforum.pl/topic/840284-dlautorski147-teams-yellow-vs-green/#entry6193879

Opublikowano

Wiek nie ma nic do rzeczy liczy się to jak to będziesz robił i jak to zrozumiesz.

Całkiem dobrze że zaczynasz ale bądź kreatywny jeśli będziesz powtarzał plugin to wiesz a jeśli zrobisz coś swojego nie będą mieli porównania (nie wiem jak ci to wytłumaczyć).

Strasznie mało jest takich ludzi co piszą pluginy na mpc.

Sam bym zaczoł ale mój PC mi na to nie pozwala.

Opublikowano

No wiesz, wczoraj zaczęłem rozumieć pisanie pluginów, wczoraj zaczęłem i mam 13 lat..

a ja 14 i co to za problem?

patrz na moją sygnę.

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...