Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Nowa zbroja z M2M

Milou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przez prawie 2,5 roku robilem serwer....jednak musze przerwać to co robilem.

Mam CMS(autorski), autpatcher ukrywajac pong(autorski)...quest, skrypty lua, modele wlasne, z m2m itp

Duzo wymieniać...strona od podstaw moja, panela gracza admina, markety, dotpay itp...wystarczy wgrac skonfigurować...

Pliki serwerowe .... prawie wszystko mialem juz zrobione by odpalic ale trudno.

Rozpakowany m2m z 10minut temu...znam zabezpieczenia na binke...itd itd...

http://www.facebook.com/Mt2Mester/photos_stream?ref=ts

Niektóre sprzedaje a niektóre dam za free na pv...

a tutaj daje zbroje dla woja...

http://img41.imageshack.us/img41/4356/zzznv.png

wuzhein_warrior_male.rar

Opublikowano

Takie to takie nie metinowe. Jakby ktoś planował Metina 5000r N.E to mogło by to dobrze wyglądać.

nanicz.png

Opublikowano

ss to mój taki niewypał z 3ds...w grze wyglada lepiej bo zbroja jest z m2m...

Kończę z m2 więc chce wydać/ sprzedać to co mam, a mmam dużo tego...

@edit: Oddam wszystko co mam, a troche tego jest. Dodatków na cały rok...jak ktoś chce rozbudować swój serwer, żeby gralii pisać....

Na sprzedaż tylko cms... Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak napisał CraiNs ta zbroja w ogóle nie pasuje do metina. A stwierdzenie że skoro to jest z m2m to jest zajebiste jest bez sensu bo tam większość zbroi jest zj..ana. Na forum jest sposób na rozpakowanie klienta m2m. Wystarczy poszukać.

791f747188ac8.png

Opublikowano

jak ktos cos chce pisac , opinie mnie nie interesuja:) dziwne ze jakos nie ma nigdzie nowych patchow z m2m:)

Opublikowano

Wszystkie moby , mapy , bronie oraz zbroje na M2M są wykonane na prawde ciekawie i orginalnie , jednak ta zbroja mi się nie podoba

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

ss to mój taki niewypał z 3ds...w grze wyglada lepiej bo zbroja jest z m2m...

Kończę z m2 więc chce wydać/ sprzedać to co mam, a mmam dużo tego...

@edit: Oddam wszystko co mam, a troche tego jest. Dodatków na cały rok...jak ktoś chce rozbudować swój serwer, żeby gralii pisać....

Na sprzedaż tylko cms... Pozdrawiam.

Więcej tych kropek dodaj :) Nie rozumiem Twojego żalenia się że robiłeś serwer (i pewnie to była dobra robota) w temacie ze zbroją. Zbroja wygląda okropnie i nie trzyma się standardów, które zostały narzucone przez standardowego metina.

umarł

Opublikowano

Naprawdę bardzo trudno jest rozpakować m2m....

http://imageshack.us/f/835/dsadv.jpg/

http://img401.imageshack.us/img401/1971/dssa.jpg

A tak w ogóle czy na tym forum nie ma zakazu handlu?

Co do zakazu to nie wiem ale zbroje up możesz udostępnić :D dla all klas bo nawet fajnie dosyć wyglądają :D a takie zbroje można połączyć do zbroi z jakiegoś dangeonu :D

Opublikowano

Witam, przez prawie 2,5 roku robilem serwer....jednak musze przerwać to co robilem.

Mam CMS(autorski), autpatcher ukrywajac pong(autorski)...quest, skrypty lua, modele wlasne, z m2m itp

Duzo wymieniać...strona od podstaw moja, panela gracza admina, markety, dotpay itp...wystarczy wgrac skonfigurować..

autpatcher ukrywajac pong(autorski) hahahhahahahhahahahh

DOBRA BEKA

QUEST, SKRYPTY LUA :@ H@H@H@H

Gdybyś nie wiedział to questy się pisze w języku lua ;O

Modele własne z m2m itp ;@ hahahha rzeczywiście własne :)

AW @@

Zbroje lipne , dla wieku 22 może by i uszło :)

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

jabys mial mozg to bys wiedzial ze nie dodalem przecinka ;] a modele mam swoje i z m2m ;] pomysl a pozniej pisz kolego

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...