Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

35 Lvl?

groxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w opisie chciałbym wiedzieć jak dokładnie jest z 35 lvl. Duzo osób mówi ze na 35 lvl jest najlepszy drop. I w sumie prawda. Koles na onyksie Loth ma 35 lvl i chodził dropic na metki i zarobil tyle ze skombinowal sobie pro eq. I ciagle ma kozacki drop. A ja nabilem 35 lvl ale bopja jeszcze nei mam i z zadnego metka w M2 nic fajnego nei droplo: kd szamana +0 ;/ mikstury same itp. Wiec chcialbym wiedziec jak ot jets z tym dropem czy tzreba miec boja zeby dobrze droplilo?

Opublikowano

na 35 lvl jak sie zrespia Besty i Madre z metka cienie to nie ma co marzyc zeby ustac na nogach chyba ze bedziesz mial takie EQ ze glowa boli ja tam na 21 lvl'u chodzilem na metki z kumplem ale bez pt on ma 30+ wiec lotaly ksiegi dlamnie wedlug mnie to odbry pomysl ale to moje skromne zdanie ^.^

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Spox ja mam 86 lvl ale mam dropera 35 lvl bojowiec eq+9 (rib+9 sr40 um 20 10% krytyka) (smiertelka+9 z kmax pż+2000 ) itp. oczywiście te rzeczy mialy bony byly jeszcze eboni+9 itop ale nie o tym mowa to mpostaciom miałem 14k hp(bardzo dużo jak na swuj lvl) chodziłem na metki na bo i pustyni drob był wielki na 1 dzin zarabialem okolo 20kk.Wiec robienie dropera woja mentala z eq+9 i max px 14k jest bardzo potem opłacalne.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ehhh mój kolega (ze szkoły) by pierwszy na serwie 13.(pl) dopuki mu konta nie shakowali... on mi powiedział tak że drop ani ulepszanie nie zależy od lv tylko od szczęścia które jest wybierane losowo gdy tworzymy postać dowodem jest na to to że na 6lv uleprzył igłe na +6

Opublikowano

Myślę, że dostałeś dużo propozycji gdzie najlepiej dropi, jakie potrzebne Ci EQ, więc teraz nie zostaje nic innego jak życzyć Ci szcześcia.

Zamykam.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...