Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Addons-City.pl! 07 luty 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was...

Wiecie może, dlaczego nie działa serwis A-C.pl.

Wiecie może, co jest tego przyczyną??? Pisałem teraz z nowym administratorem - piotburzą tej strony, on ma tą rangę już 2gi miesiąc od Toniego. Wczoraj Piotrek mnie odbanował na A-C. Razem z moderatorem ( PssScrollem ).

I ledwo wie na ten temat, ile kosztuje, 3 administrator - karololszak ( technik strony ) pisał na SB, że 50-55 złotych kosztuję - OPŁATA STRONY, ale nie mam do niego nr. GG, żeby do niego napisać. TERAZ - w tej sprawie.

Ile kosztuje, żeby opłacić płatny serwis z dodatkami do gier ( przede wszystkim serwis z dodatkami do gry - GTA ), żeby się ciągle nie blokowało. TonyM - właściciel strony mnie zablokował - NIEDAWNO na GG, i nie chce dać mi UnBlocka do dzisiaj.

Link do tej strony, to : http://addons-city.pl/ ...

Proszę w takim bądź razie o pomoc... W tej sprawie, dlaczego AC nie działa.

modsy.pl ( 2 serwis z dodatkami do gier ), się śmieją z tego serwisu - na okrągło, że nie działa, że nie działa, że nie działa. I chuj wie, co.

Ja mam tego dość, jestem za AC, a Ciotów.pl - mam w dupie, bo się śmieją z naszego//mojego serwisu ( tam, gdzie TERAZ przebywam ).

Proszę o pomoc, ile kosztuję opłata serwisu na okres porządnych - 6 miesięcy, żeby było opłacone, i spokój na pół-roku.

Proszę Was o pomoc.

Dorzucam screena, tej sprawy:

96965753918430969796.png

bez gif

Opublikowano

Marek ty mnie nie wkur*iaj.

MAREK WYJDŹ BO CI WPIERD*LE.

MAREK KOPA WPIERD*L ?

-----------------------------

Najwyraźniej domena padła :D.

Opublikowano

Addons City nie działa z powodu niedopłacenia przez administrację oni sami napisali to na swoim Facebooku.

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Broun,

na jakim Facebooku? Ja o niczym nie wiem.

FirankowyPotwor,

to jaki - kurwa jego mac??

W piździe ruchaną.

bez gif

Opublikowano

Broun,

na jakim Facebooku? Ja o niczym nie wiem.

FirankowyPotwor,

to jaki - kurwa jego mac??

W piździe ruchaną.

Dam link Facebook'a założonego przez administrację. Naprawdę aż tak trudno było wejść w Google i wpisać "Addons City", wejść w drugi link i przeczytać informacje, prawda?

A jako ciekawostkę dodam, że mają nawet własne konto na YT ! Jak byś był prawdziwym fanem Addons City wiedziałbyś o tym na pewno :)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Broun,

dzieki Ci za pomoc.

Serwer przedwczoraj padl. I prawdopodobnie bedzie w niedzieje//poniedzialek wlaczony.

Zazwyczaj serwer jest wylaczony na rownych piec dni. Albo jak szybciej administracja go oplaci, to rowne 3 dni - jest on WYLACZONY.

A mi sie tam MODEROWANIE szykuje. Poprawianie komentarzy ( czyli upominanie, jesli dany uzytkownik spami//przeklina ) //dodawanie artykulow.

Bardzo mi sie ten serwis podoba. I nigdy ja go nie opuszcze, na dzien dzisiejszy, bo mam na 100 procent UB od PssScrolla ( moderatora ). Dal mi unbana, za to, ze ja pokazalem mu rozmowe - z Piotrkiem.

Czekam na Addons-city.pl...

Pozdrawiam - milego weekendu Wam zycze.

bez gif

Opublikowano

Broun,

dzieki Ci za pomoc.

Serwer przedwczoraj padl. I prawdopodobnie bedzie w niedzieje//poniedzialek wlaczony.

Zazwyczaj serwer jest wylaczony na rownych piec dni. Albo jak szybciej administracja go oplaci, to rowne 3 dni - jest on WYLACZONY.

A mi sie tam MODEROWANIE szykuje. Poprawianie komentarzy ( czyli upominanie, jesli dany uzytkownik spami//przeklina ) //dodawanie artykulow.

Bardzo mi sie ten serwis podoba. I nigdy ja go nie opuszcze, na dzien dzisiejszy, bo mam na 100 procent UB od PssScrolla ( moderatora ). Dal mi unbana, za to, ze ja pokazalem mu rozmowe - z Piotrkiem.

Czekam na Addons-city.pl...

Pozdrawiam - milego weekendu Wam zycze.

hmmm spammek?

Opublikowano

kirov2,

nie, nie spamie. Tylko pisze.

Pozdrawiam. :).

bez gif

Opublikowano

Zamykamy temat.

Addons już działa od godziny 09:00 - rano.

ZAMYKAMY TEN TEMAT !!!

- lock -

- rozpatrzone -

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...