Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO i pentium 4

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano .. Kupiłem sobie CS:GO i niestety fps'y strasznie spadają... Mój sprzęt to

Procek : Pentium 4 3.0 HT.

Ram: 1gb ddr2

Karta: GF 7900GTX 512mb

Zasilacz: OCZ 500w (będę wrzucał więcej ramów)

Jakby ktoś mógł pomóc z ustawieniami żeby szło płynnie bo niektórym nie sprawia problemów gra na takim secie :D

Opublikowano

Jest to laptop czy komputer stacionarny ?

Edit: Spokojnie, każdy może popełnić błąd.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Stawiam, że procesor nie wyrabia, jeżeli zcinki są raz na jakiś czas to wrzuć więcej ramu, grafika na minimum powinno uciągnąć.

@UP

Jest to laptop czy komputer stacionarny ?

Z drzewa upadłeś panie znawco? Jakim cudem powiedz nam można upchać zasilacz OCZ 500W do laptopa?

17-341-016-S01.jpg

Mam pewne wątpliwości co do twojego posta i czy nie jest on spamem (czytaj. nie czyta w ogóle problemów opisywanych tylko piszę bezmyślnie w celu nabicia +1 posta)

Pozdrawiam.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Downie chodzi mi o to że nie mam takich kapitulalnych ścinek że slejdy lecą , tylko spadki fps... przypuszczam że moje fps'y wynoszą po 10-25 nie wiem z jakiej przyczyny ... Jest to Stacjonarka ... Zasilacz to chyba Corexstream czy jakoś tak .. Procek wyrabia bo w menu wszystko płynnie chodzi i ładnie sie ładuje gra tylko gdy już broń biore to te fps'y nie są zadowalające... Zamierzam zaniedługo wrzucić 4gb ram może to coś da.

Edit:

Próbowałęm wszystko na minimum to bardziej ścinało niż na najwyższych.. Dlatego nie wiem co sie dzieje...

Opublikowano

Przeczyszczone , zainstalowałem tuneup'a i zdefragmentowałem dysk . :> dzieki musiałem tylko wyłączyć filtrowanie anizotropowe na dwuliniowe :> Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...