Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepiej zarabiający czołg 5 tieru (premium sie nie liczą )

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie. Jaki jest dobry do zarabiania k asy bo musze uzbierać 850 tyś i niewiem jak to szybko uzbierać żeby sobiie kupić tigera. Mam pz3/4 dobrze zarabia no ale tą pz/34 zbytnio nie ujade i prosze o szybką odpowiedz ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Kazda 5 idzie zarobic, kazdy poleci ci co innego, bierz ten czolg ktorym ci sie najlepiej gra i zarabiaj, mi sie dobrze zarabia M7 i M10 ale to nie znaczy ze tobie tez bedzie.

Opublikowano

Ja bym polecił tobie Type T-34 Bardzo fajna maszynka do zarabiania kasy : ) Średnio od 20 do nawet 40k hajsu mam na nim ; )

Opublikowano

Ja bym polecił tobie Type T-34 Bardzo fajna maszynka do zarabiania kasy : ) Średnio od 20 do nawet 40k hajsu mam na nim ; )

Jak czytam takie posty, to zawsze mam doła i się zastanawiam, czy ja gram nieudolnie czy kolega koloryzuje ? Srednio 20-40k ?

A wracajac do tematu, KV-1 i StugIII, oczywiscie zaloge krecimy na maxa.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

moim skromnym zdaniem dobrze sie zarabia na t49 niszczyciel amerykański

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zarabiałbym KW-1S(VI tier) za ładną bitwe mam 50k ( z premium) czyli na czysto ok. 25-30tyś :) ew. KW-1

Opublikowano

Ja bym poradził ci PZ III/IV. Jest on szybki może nie ma potężnego działa i pancerza, ale fajnie się nim gra. ew.M4 S.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Wybiore stugIII dużo dobrych opini na temat tego czołgu . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...