Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finalongju2 - Ch2 Poprzez Metin2Mod (Kamer)

noiseX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzisiaj działa ch2 na finalongju2, tylko mam problem bo łącząc się poprzez metin2mod (kamer) wyświetla mi tylko ch1.

Żeby grać na ch2 musiałem ściągnąć launchera do włoskiego klienta i tylko poprez niego daje radę się zalogowac na ch2.

Jest to niewygodne bo muszę zmieniać klienty a grając na włoskim gra jest uporczywa bo nie wiem co za item leży na ziemi.

Będą jakieś aktualizacje tego moda ??

Grając poprez niego nie używam skillhacka i innych udogodnień, chodzi jedynie o spolszczenie.

Jeżeli ktoś wie jak inaczej grać na spolszczonym Finalongju2 to proszę o wskazówki.

Opublikowano

Wiem że da się dodać nowy serwer poprzez edycję i dodanie danych o serwerze w pliku: "serverinfo.py"

Przeglądając ten plik zauważyłem że są wpisy CH1 - jego ip i port. Gdyby ktoś posiadał szczegółowe dane na temat CH2 na Finalongju2 to bym prosił o ich podanie. Spróbuje sobie dodać to CH2 przez dopisanie nowych danych do plik

serverinfo.py

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...