Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze teksty na podryw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo piszę ten temat aby każdy napisał jakie ma teksty na podryw real world/gg,fb. Oczywiście to nie dla mnie bo jestem maczo i wyrywam każde dupy na lewo i prawo ;). Komuś się przyda ja też lookne :D tylko bez tekstów typu.

Bolało Cię jak spadłaś z nieba,Jak byłabyś kanapką to nazywałabyś się Mc'buoty (Czy jakoś tak nie wiem). Dobra dzielić się waszymi pro tekstami bo mi też się kończą zawsze tematy do rozmowy po "hej"

Opublikowano

+18

Hej, jak patrzysz mi w oczy to mi staje pała jak rib na +9 z kd witala.

@top

Nie mam tekstów, nie muszę podrywać ale od czego jest google żeby nie było offtopu:

Co taka seksowna kobieta robi w tak brudnym umyśle jak mój?

Opublikowano

Jak Ci się kończą tematy do rozmowy po 'hej' to jesteś zwyczajnie nieśmiały i żadne teksty Ci nie pomogą. :) Uwierz mi - kobiet nie rajcują jakieś tanie gadki, których można się wyuczyć na pamięć. Jak Ci zależy mów coś od serca, od siebie... Rada dla panów. ^^

Opublikowano

Fajne buty ,pokaz cykcki.

Dziś w nocy zrobimy wszystkie pozycje z kamasutry

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

"Ruchasz się od razu czy trzeba z tobą chodzić"

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Coś filmowego " Lubisz ser spod krasnoluda ?"

... nie za skromnie jest nazywać siebie samego maczooo ?

Ja niekiedy podrywam taak "Tyle pasztetu a ja chleba zapomniałem"

Temat bez sensu... kto to w ogóle wymyślił, żeby bajerować laski na wykute teksty...

Dziewczyny lubią jak się o nie troszczymy i np. przypomnimy im o czymś ważnym co się rzadko zdarza bo one o wszystkim pamiętają... np... zapomniałaś się
ogolić/umyć zęby... ?

Alboo włóż rękę w spodnie i przez rozporek wyłóż na wierzch duży palec... Zoobaczysz zaczniecie się tak śmiać bez opamiętania, że zapomnicie o jakichkolwiek
zachamowaniach... będzie tak parskać i chrząkać że poczujecie się jakbyście się znali 20 lat

Lub też mam kumpla co po prostu widzi grupke dziewczyn... wybiera sobie jedną... podchodzi do nich swobodnie i gdy one zagadane nic nie widzą
on bierze rozmach i kleeep ją w dupę tak, że słychać charakterystyczny trzask i aż ona podskakuje... po tym idzie dalej...

Jest masa sposobów.. możliwości są nieograniczone... możesz również rzucać papierowe kuleczki koleżance do dekoltu :)

Opublikowano

Hej mała. Chodź pokaże Ci moje konto w WoW'ie.

Może pofarmimy razem skałki ?

Co powiesz na kolację przy świecach w Dalaranie ?

simply.4557.gif

Opublikowano

podexpić?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Podobasz mi sie i chce ,zebys to wiedziala. (Zwykly tekst)

PS: Dzieci ''Metina'' przestancie pedalowac z takimi dziecinnymi tekstami jak :Rib +9 czy jak to tam ,chlopak widocznie na powaznie napisal ten temat bo mu sie podoba jakas dziewczyna (tak przynajmniej uwazam) a wy sobie jaja robicie male chamy.

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

Powiedz od razu że chcesz poruchać ale nie wiesz jak zacząć -.-

Gadaj od serca, pytaj się jak minął dzień, co robiła. B)

skpUo.png

Opublikowano

siema mała mam 90 lvl blood elf paladyna

siema mała(rzucasz jej kasztan pod nogi), to twój kasztan?

cześć piękna, chodź się ruchać

gram na banjo ew. kołatka

zajebałem się w tobie w chuj, będziesz moją szmatą?

cześć... Zgadnij jak masz na imię?

hej bejbi, wijesz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci Tarzana

fajne masz cycki, robisz gałe?

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ja lecę na "siema mała, mam 300 ek w tibii".

A teraz na serio... Żadna dziewczyna na poziomie nie poleci na denne, wyuczone teksty. To od razu widać, że koleś próbuje przykozaczyć kiepską frazą, bo nie umie nic dać od siebie >.<

#don't care

Opublikowano

Jesli sie wstydzisz to ci dobre teksty nie pomoga . Trzeba miec dobre gadane . Staraj sie aby rozsmieszyc dziewczyne . To moj sposob . Tylko nie rob z siebie idioty

BUM

Opublikowano

Hej mała, mam diaxowe eq w minecrafcie lub hej kotku weźmiesz ze mna ślub w metku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...