Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z wejściem na serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszytko jest normalnie, czyli jestem w sieci hamachi (nie mojej) i widzę serwer jako widoczny. Jednak kiedy wchodzę na niego ( dziwne jest to że trwa to dużo dłużej niż na serwer no-hamachi) spotyka mnie wielki lag. Mianowicie kiedy niszczę jakieś bloki, to nic nie wypada, albo widzę jakby inni gracze poruszali się bardzo wolno. I tak jest na każdym serwerze hamachi dlatego sądzę że coś źle mam w ustawieniach systemowych, ale niestety nie wiem co. Mógłby mi ktoś pomóc? :(

Arcymistrz
Opublikowano

Serwery hamachi są niestabilne i złe. Założyciel ma maszynę, która nie wytrzymuje, a na pewno naładował 50 pluginów, które na hamachi mają objawy tego co ty masz.

Opublikowano

Serwery hamachi są niestabilne i złe. Założyciel ma maszynę, która nie wytrzymuje, a na pewno naładował 50 pluginów, które na hamachi mają objawy tego co ty masz.

Niestety tylko ja tak mam a reszcie użytkowników wszytko działa normalanie, a pozatym niektóry z tych serwerów to był czysty survival ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...