Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Calkowita blokada hs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisał EngraveR, aktualnie nie ma żadnej blokady HS'a, która uchroni Cię przed banem. Ostatnia jakaś działająca była może kilka miesięcy temu, lecz ekipa GameForge się przed tym obroniła nowym hackshieldem. Nawet sam KamerMod teraz nie jest już w 100% skuteczny, bo były ostatnio przypadki banów za moda.

Opublikowano

Uzywam obejscia Misiekantos253 mam je zrobione na cliencie i na modzie . Na czym lepiej ustawić fishbota na cliencie czy na modzie (oba mają te obejscia)

Opublikowano

Uzywam obejscia Misiekantos253 mam je zrobione na cliencie i na modzie . Na czym lepiej ustawić fishbota na cliencie czy na modzie (oba mają te obejscia)

Bez różnicy.

Opublikowano

Wczoraj łowiłem na 5 fb.Wszystkie postacie staly obok siebie a dostalem bana na postacie . Mam juz tak 2 raz .Dlaczego mi nie zbabnowal wszystkich 5 postaci. Może to nie byl GM tylko z logów ? Co sodzicie o tym .Miał ktos taki przypadek .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj łowiłem na 5 fb.Wszystkie postacie staly obok siebie a dostalem bana na postacie . Mam juz tak 2 raz .Dlaczego mi nie zbabnowal wszystkich 5 postaci. Może to nie byl GM tylko z logów ? Co sodzicie o tym .Miał ktos taki przypadek .

Mam tak samo... Kamermod już nie blokuje hs'a dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...