Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Ad,dystansowy

zalfi

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Ezreal:

- Świetny harass

- Escape mechanizm

- Łatwa farma dzięki Q

- AoE ulti

Opublikowano

Ezreal , Varus , Graves , Corki , Draven , Miss Fortune , Vayne , Caitlyn

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

hehe, według mnie graves, mam nim około 80-70% wygranych(rankedy)... bardzo fajna postać, w early ten burst... podchodzisz do kogoś E Q R i osoba napewno nie ma połowy HP, a w late to E jest cudne ;) taki błysk według mnie, może ma troche mniejszy zasięg ale i tak da się przez dużo ścian nim przeskoczyć i daje bardzo dużo AS

Opublikowano

Graves, ezreal. Opcjonalnie więcej osob wybiera Ezreala, ale gracze nie doceniają tego co może zrobić graves. i dlatego go wybieram :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Tristana . Jest bardzo dobra pod ap jak i pod ad . Chociaż skille ma tylko pod ap to da się nią grać :) . + Bardzo dobry esc.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Kog'maw. 2,0 szybkości ataku i spory lifesteal czyni z niego niepokonanego adc. Daleki dystans, z dobrym supportem zawsze wygrana linia nie zaleznie od kontrowania. :)

dokładnie na youtubie pełno filmików jak kog wybija caly enemy team z low hp dzieki lifestealowi

polecam koga

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...