Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ktoś gra jeszcze w MP?

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zamierzam kupić na pc AC Revolutions albo brotherhood ale interesuje mnie bardzo multiplayer i mam takie pytanie czy gra ktoś jeszcze w te części by móc wyszukać team oraz która część lepsza

Opublikowano

Wiadomo, że AC:R lepsze - lepsza grafika, więcej broni, ogólnie wszystko wydaje się być lepsze. No i zapewne graczy na MP więcej.

Tak, grają jeszcze ludzie w MP.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Oczywiście, że najwięcej ludzi teraz gra w MP najnowszej odsłony gry - AC III. No i dla prawie wszystkich ta właśnie część jest najlepsza ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Powiem Ci że graczy na AC:R nie brakuję ; ) Sam w nią dalej gram. Kupujesz ( jeśli w ogóle ) na PC czy Xbox 360? jeśli na xbox dodaj mnie : ExaminedGORE, może pogramy razem :)

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

a czy możecie mi powiedzieć czy ac r tak bardzo odstaje od 3? bo juz jestem prawie przekonany, i zamierzam jak juz to kupic wersje angielska czy trudno się domyślić o co chodzi z małą znajomością angielskiego?

Opublikowano

mam małą znajomość angielksiego czy to wystarczy by wykonać spokojnie wszystkie misje itp oraz mam pytanie czy ac 3 za bardzo nie otstaje nie fabula tylko grafika bronmi itp

czy po prostu warto kupić tą grę w tym momencie zcy lepiej ac3 oraz czy ten angielski wystarczy

Opublikowano

Angielski powinien wystarczyć. Grafika w AC III jest o wiele lepsza a bronie trochę się różnią bo są zwykłe pistolety, tomahawki, linki z ostrzem i narzędzia do polowania. Najbardziej polecam zakupić całą serię bo grając w jakąś część nie będziesz tak obeznany i gra nie będzie sprawiała pełnej przyjemności. Wiadomo że na obecną chwilę AC III jest lepsze od AC:R.

Opublikowano

Nadal sporo ludzi gra :)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...