Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak sprawdzić czy konto miało blokade?

CyberProdukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymieniłem się kontami, i moje pytanie brzmi, jak sprawdzić czy konto miało blokade?

Jest taka możliwość? (Zmieniłem email, nie wiem nic o blokadach)

Dodam ze konto ma 31 honoru i ma opaske. (Mam dostepp do trybunału przywołaywaczy też).

Opublikowano

Jeśli masz starego emaila to sprawdź czy nie ma gdzieś mailów z informacjami o dacie zakończenia bana, poza tym konto mogło mieć bana z leavebustera, etc. Innej opcji nie ma.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jeśli masz starego emaila to sprawdź czy nie ma gdzieś mailów z informacjami o dacie zakończenia bana, poza tym konto mogło mieć bana z leavebustera, etc. Innej opcji nie ma.

Nie mam opcji sprawdzenia starego email'a.

Jakies pomysły?

Opublikowano

Skoro masz dostęp do trybunału to nie było banowane, przecież kto miał bana to nie może tam wejść i oceniać innych graczy. Tak nawet pisze jak się pierwszy raz wchodzi.

Opublikowano

ja bylem banowany z leave bvstera i mam dostep ... Ale to sie unlocka 7 dni po banie.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

ja bylem banowany z leave bvstera i mam dostep ... Ale to sie unlocka 7 dni po banie.

Ja miałem bana na koncie, z leave na 1 dzien i nie moge juz...

Wiec ryzyko grac na koncie troche, jakies pomysly jeszcze?

Opublikowano

Wiem, że to głupie bo pewnie to zrobiłeś, ale możesz zapytać się tej osoby która miała te konto.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

@upx2

Ale wymienianie/sprzedaż konta jest karana banem więc jak się zapyta ?

np.

- Miałem kiedyś bana ?

- A co ty głupi jesteś że nie pamiętasz xD

928011413476457403957.png

Opublikowano

a jaki Nick Konta moze ktoś z nas znał byłego właściciela i sie orientuje

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

A niby czemu support mialby nie podac takiego info? Ogarnij napisz czy bylo to konto banowane bo odzyskales po kradziezy i tyle...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Napisze dlaczego nurtuje mnie ta sprawa.

Wymieniłem się z "kolegą kolegi" 18lv z 8k PŻ za 23lv. Na koncie niby nikt nie grał od 1 mies. I jest na nim około 10 champów, w tym jeden za 6300 PŻ.

Troche mu się to nie opłacało oczywiście, ale twierdzi ze chciał zagrać Dianą... a konto z tym 23lv nie było banowane, jak i nic o tym nie sadzi.

Dlatego zadaje pytanie czy ktoś wie jak sprawdzić czy konto miało wcześniej bana. Bo ryzykuje grą jak ma byc ban, na np. 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...