Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]Dlaczego mój kolega nie dostaje zaproszenia do wyścigu?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacznę od tego, że wszystko było dobrze, kolega dostawał odemnie zaproszenia do wyścigów, akceptował je itd. Od jakiegoś czasu wogóle ich nie dostaje, czym to może być spowodowane? Chce się z nim ścigać daję invite to race czy coś takiego i nic.

Opublikowano

Kolega pisał , że przedtem wszystko było dobrze , więc nie musi być to wina blokowania zaproszeń , od jakiegoś czasu są z tym problemy , też tak nie raz miałem , skutkował relog , jeśli nie pomagało , to mój kolega też robił reloga i wszystko działało.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Gdy wysyłasz mu zaproszenia sprawdzaj czy jest koło niego zielony pasek w panelu społecznościowym.

Najlepiej zaproś go do grupy i wtedy do wyścigu. Jak nie, to do kryjówki i opuść i powinno być.

W grze są jakieś bugi, że np. jak jesteś w grupie to nie widzisz niektórych graczy. Gra jest jeszcze szczegółowo niedopracowana.

@sorry nie widziałem że napisałeś że do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...