Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Aplikacje na SmartFonka ;D

Yarker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panów no i kilka pań ( pewnie w nielicznych gromadach )

Na forum nie było jeszcze takiego poradniczka więc chcę być pierwszy

No więc jak pewnie wiecie na nasze komórki są pewne aplikacje związene z grą League Of Legends.

W tym poradniku opiszę jak zainstalować ( banał ) oraz wypiszę kilka fajnych apli ;D

Co będzie potrzebne?

- SmartFon ;D ( pewnie 3/4 osób ma więc myślę że poradnik będzie dla większości przydatny )

- google Play ( sklep google itd )...

Jak zainstalować ?

Banał

Wchodzisz w naszą aplikację i wpisujesz w wyszukiwarcę aplikację jaka cię ciekawi.

Przyjmijmy że chcesz sobie pogadać z kumplami z LoLa w swojej komórce - wpisujesz ,, LoL chat '' i wchodzisz w pierwszą aplikację.

Klikasz ,, Zainstaluj '' oraz ,, akceptuj i zainstaluj ''

twoja apla jest pobierana i instalowana ;D

Fajne aplikacje?

- LoL chat - czacik w którym logujesz się do swojego konta i widzisz graczy którzy są online, wybierasz jaki chcesz mieć lvl ( nawet 99lvl xD ), avka itd

- LoL builder v2 - fajny symulator w którym możesz sobie wybrać postać, itemy, runy, masterki itd po czym zobaczyć zadawane obrażenia itd

- Champions - apla w której masz champy z LoLa wraz z opisem skili ( filmik również ), build itd. Dodam też że częściowo jest po polsku

- LoL guide - Poradniki do LoLa... Niestety są w wersji angielskiej lecz PentaKill pracuje nad zrobieniem wersji dla polaków

Chyba narazie wszystko. Jeżeli macie propozycje jakiś apli , pytania i komentarze ( konstruktywne ) śmiało pisać pod tematem ;D

Zmotywuj mnie do pracy wręczając Lika ;D.... Możliwe że się odwzdzieczę ;D

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Nie tylko dla maniaków.

Ja np. Nie mam dostępu do lola bo np. leżę w łóżku. Fajnie jest sobie poczytać np. o Trundlu czyli o champie którym nigdy nie grałem.

Apla nie tylko dla maniaków bo dla newbe też. Mogą sobie poczytać o postaciach, studiować buildy itd ;D

ps. mam dysleksję więc proszę nie krytykować

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

dziś planuję znaleśc kilka nowych apli bo mam czas. Już znalazłem encyklopedię jednak jest w wresji angileskiej ( szukam PL )

zapraszam do oceny ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Wiesz - ja w swoim fonie mam ok 10 apli. Nie piszę ich tutaj bo 3/4 polaków są na 0! z angielskim

jak znajdę jakieś przydatne po angielsku lub dowolne po polsku na 100% dodam ;D

ale tak czy sak dziaa modku ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Aplikacja 'Jungler'. Sam z niej korzystam i jestem zadowolony. Pokazuje timery Jungli na Summoners Rift, Twisted Treline, buffow na Crystal Scar i czas respu inhibow. Licze na +.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Mogli by dodać jugle timera. Według mnie aplikacja nie głupia, kto wie czy filmiki trzeba z neta ściągać? (filmiki skillów)

Nie.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jungler jest w aplikacji ,, Champions ''. Tam są naprawdę fajne opcję

mam 2 nowe aple ale nie mam czasu edytować więc zrobię to w dniu jutrzejszym ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Nie tylko dla maniaków.

Ja np. Nie mam dostępu do lola bo np. leżę w łużku. Fajnie jest sobie poczytać np. o Trundlu czyli o champie którym nigdy nie grałem.

Apla nie tylko dla maniaków bo dla newbe też. Mogą sobie poczytać o postaciach, studiować buildy itd ;D

Łużku? Moderator... Pozdro...

@TOP

Bardzo fajne, gorąco polecam :)

Take it easy my friend

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

więc tak - mam problemy i tut nie będzie aktualizowany w najbliższym czasie (postaram się znalsć wolną chwilę i coś tutaj dodać)

przepraszam również że zaniedbalem ten poradnik ale każdy ma kryzys a życiu i ja właśnie przeżywam taki nastoletni kryzys

z góry thx za zrozumienie

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...