Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Okienko LoLa Znika .

VitiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam taki problem. Najpierw miałem problem z aktualizacją (Wystąpił nieokreślony błąd ...)Udało mi się naprawić, poprzez opcję Napraw.
Teraz mam problem, gdyż po wejściu do kolejki , wybraniu postaci , i otworzeniu się nowego okna (ładowania) Gra mi się od razu wyłącza , i jest BugSplatError. Jest to irytujące, gdyż dzisiaj prawie cały dzień się użeram z problemami tego typu .
Proszę o pomoc .

Opublikowano

arg ,twoja wina nie naprawiaj niespaczowanego, wejdz w lola rads projects lol game klient realese usun all ,wlacz patcher zmien jezyk i spatchuj ,powinno ladnie chodyic

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Mi też nie działa. Po wybraniu postaci niby ma być okno ładowania, ale okna ładowania nie ma. Nawet się nie pokazuje ten znaczek lola na środku :( a gdy wybiorę klienta i kliknę reconnect nic się nie dzieje, ale napis dalej jest pomaranczowy. Mogę go klikać dzień i noc, ale to nic nie daje. Po tym patchu się tak zadziało. Chociaz mojego kompa dotyka sporo patchy w tej grze ;/

Gold Member

nvm

Opublikowano

Opelit - Czyli będę musiał ściągać all od początku ? .
Ja to spatchowałem wcześniej, i zresetowałem kompa , bo coś mi się zaciął . Także nie był niespatchowany .

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...