Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crysis 3 Beta

RegeMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z betą crysisa 3

Mianowicie. Pobrałem dzisiaj bete z origina. No wszystko fajnie chce odpalić. I problem. Wyskakuje że mój directx "z tego co umiem z angielskiego" nie kompatybilny z GPU przez co crysis się nie odpala ale moja karta graficzna jest kompatybilna z 11 mam wina 7. Proszę o pomoc bo chcę kupić wersję full ale z tym problemem to nie mam na co liczyć;(

Opublikowano

Pobierz sterowniki do karty graficznej. Najlepiej podaj nam model, my Ci najnowsze znajdziemy.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Możesz podać dokładnie podzespoły między innymi procesor?

spx a więc tak:

Karta graficzna (Podana wcześniej w temacie)

Procesor: Intel Core i7-2670QM CPU @ 2.20GHz

Ram: 6GB

Dodatkowo dodam że mam windows 7 HP SP1

jeśli potrzeba czegoś więcej to pisz

Opublikowano

Twój procesor ma w sobie wbudowaną kartę graficzną: Intel® HD Graphics 3000 możliwe że ona jest ustawiona jako domyślna, musiał byś trochę poszukać w ustawieniach.

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Twój procesor ma w sobie wbudowaną kartę graficzną: Intel® HD Graphics 3000 możliwe że ona jest ustawiona jako domyślna, musiał byś trochę poszukać w ustawieniach.

Mógłbyś mnie nakierować mniej więcej gdzie ona jest?

Opublikowano

zaraz to ogarnę tylko crysisa przeinstaluje bo to nie pierwsze forum na którym opisałem problem inni coś tam kazali zmieniać usuwać wole zrobić ten trik na czystym Crysisie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...