Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wycena] Xbox 360 Slim + Kinect + 5 gier

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosiłbym o wycenę prawie rocznego Xbox'a. Jest to zestaw złożony z konsoli Xbox Slim 500gb do tego jest Kinect oraz 5 gier :

-Wiedźmin 2: Edycja Rozszerzona

-FIFA 12

-FIFA 13

-Kinect Adventures

-Olympin Games London 2012

Z góry dzięki za wycenę, daje lajki.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Mógłbyś podać wersję dashboarda i datę produkcji ? Jest to ważne, ponieważ dużo osób szuka slimów do przeróbki.<br />Wiedźmin - 70zł<br />Fifa 12 - 60zł<br />Fifa 13 - 140zł (Jeśli OP wykorzystane są w obu fifach to taka cena)<br />Kinect Adventures - 50zł<br />London 2012 - 150zł (Chyba bo nie znam ceny)<br />A za konsolę z kinectem wydaje mi się, że wziąłbyś ok 1000zł.<br />Mógłbyś spróbować sprzedać cały zestaw za ok 1400zł, ale chciałbym, żeby ktoś się jeszcze wypowiedział bo ja konsolę kupowałem już dawno i ceny były całkiem inne.<br />

Oj tekst mi sie troche zepsuł :D

Opublikowano

Oj sorki, mega bład ;( 250 gb. Daty produkcji i wersji dashboardu nie mogę znaleźć. Ale soft mam najnowszy (chyba) bo ściagam wszystkie aktualizacje.

@EDIT. Rok produkcji chyba 2010. Kupowałem na gram.pl w maju ubiegłego roku.

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Rok produkcji z tylu obudowy, wersja dasha w ustawieniach systemu. Moglbys probowac za ~1300 zł.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Aha, coś spróbuję wykombinować, bo próbuję się przerzucić na ps3.

@@EDIT rok produkcji koniec 2011r.

Pytanie. Jak uważacie, bardziej opłaca się sprzedać cały zestaw, czy dorzucić te 200 zł i kupić grę + abonament na 3 miesiace?

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Aha, coś spróbuję wykombinować, bo próbuję się przerzucić na ps3.

@@EDIT rok produkcji koniec 2011r.

Pytanie. Jak uważacie, bardziej opłaca się sprzedać cały zestaw, czy dorzucić te 200 zł i kupić grę + abonament na 3 miesiace?

To zależy. Jeśli chcesz kupić PS3 i sprzedać xboxa to nie wiem czy bardzo Ci się opłaca ponieważ tak naprawdę nic nie zmienisz.W te same gry zagrasz na Xboxie i Ps3 oprócz exclusivów.

Jak chcesz sprzedać zestaw i po prostu mieć kase, a masz dobrego kompa i na nim byś grał to jak najbardziej bym sprzedawał.

Xbox teraz będzie tylko taniał, więc jeśli zależy Ci na sprzedaży to zrób to przed targami E3 gdyż wtedy najprawdopodobniej Microsoft zaprezentuje nową konsolę, a to oznacza, że mało kto będzie chciał aktualną.

Jeśli komp nie uciągnie Ci gier, a często grasz to zostań przy konsoli, dokup grę i graj.

Opublikowano

Polecam ci grę na kinect "Kinect Sports". Są 2 części 1 i 2 Sezon

Gra przydaje się do gry ze znajomymi i na zabicie czasu.

W zestawie dostaje się jeszcze kod do internetu na chyba 1 miesiąc . Grę tą kupisz za 120/140 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...