Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] To jest to! ;x

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co sie moze zdarzyc na tych rankedach jest zalosne ;D Pushowalismy ich od 25 minuty prawie, ze do konca.. nagle zaczaili sie na mnie solo, potem 2 innych zostala soraka + garen na 5 i nie dali wybronic.. u nich byly w pewnym momencie rozwalone 3 inhi ale sie odrodzily. Oni pushneli jedynie 1 turret bot, i 2 turrety mid.

Prosze bez komentarzy typu, jestes slaby nie umiesz wycarryowac itp bo to byl czysty blad druzyny, zle pozycjonowanie czy cos w tym stylu..

http://imageshack.us/f/685/pozalsieboze.png/

Opublikowano

Tzw throw game . Meh ile to sie takich gier stracio , bo jestesmy feed! jestesmy op! i bez lipy 1v5 ginie taki 'xinek' a reszta w kolejce leci i też ginie .

Opublikowano

Heh, raz się wygrywa raz przegrywa, lecz mi się niedawno zdażyło, że nakłoniłem trolla xxx do normalnego picku oraz dobrej gry po czym wygraliśmy. Wystarczy się dobrze dogadać z drużyną :D Cudy się zdarzają, lecz jeżeli twoja drużyna idzie "gęsiego" to nawet 100/0 można przegrać. Focus zniszczy wszystko i wszystkich

PS. Chwalisz się pentą, nieprawdaż?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Przy takim feedzie pewnie twój team nie miał wcale prawie killów, więc ty padałeś i gra przegrana. Swoją drogą na akali z takim feed powinieneś ściągać każego na 2-3 hity, i powinniście wygrać bo akali ostro snowballuje.

Opublikowano

Samemu nawet takimi postaciami jak akali trudno wycerrowac, kiedys gralem rankeda w enemy kazdy mial okolo 0/3 1/4 itp tylko jax mial 19/2 karal nas jak szmaty ale i tak nie dal rady wyccerowac wiec wszystko zalezy od teamu ;)

Opublikowano

Leave ranked game... jak ci wychodzi to graj sobie adc.

Leave ranked game przez chwilowy brak internetu..

Heh, raz się wygrywa raz przegrywa, lecz mi się niedawno zdażyło, że nakłoniłem trolla xxx do normalnego picku oraz dobrej gry po czym wygraliśmy. Wystarczy się dobrze dogadać z drużyną :D Cudy się zdarzają, lecz jeżeli twoja drużyna idzie "gęsiego" to nawet 100/0 można przegrać. Focus zniszczy wszystko i wszystkich

PS. Chwalisz się pentą, nieprawdaż?

Nie, nie chwale sie penta tylko pokazuje jakie gry czasem mozna przegrac przez jeden glupi ruch.

Przy takim feedzie pewnie twój team nie miał wcale prawie killów, więc ty padałeś i gra przegrana. Swoją drogą na akali z takim feed powinieneś ściągać każego na 2-3 hity, i powinniście wygrać bo akali ostro snowballuje.

11 asyst wiec nie bralem wszystkiego dla siebie.
Opublikowano

Samemu nawet takimi postaciami jak akali trudno wycerrowac, kiedys gralem rankeda w enemy kazdy mial okolo 0/3 1/4 itp tylko jax mial 19/2 karal nas jak szmaty ale i tak nie dal rady wyccerowac wiec wszystko zalezy od teamu ;)

Jax akurat jest takim championem, że przy feedzie i dobrym buildzie piątke solo może pokarać ;) najlepsze late w grze o czymś świadczy :>

A co do gry też tak przegrywałem... Miałem kiedyś game taki, że przegrywaliśmy 1/20 potem odrobiliśmy na ~~25/25 i potem my daliśmy throwa i w końcu team, który na poczatku kosmiczną przewagę wypracował wygrał bo głupi błąd zrobiliśmy ;) 2x epic throw w grze - zdarza się, życzę więcej szczęścia w następnej grze.

Gold Member

nvm

Opublikowano

no coz. 17/3 garenem staty teamowe 44/25. gdzie dla nas jest 44. i gralismy 4vs5 my we czterech i mecz przegrany cuda sie zdazaja !

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

Dzisiaj Ezreal 26/6/29 i lose bo kazdy rzucal sie na voliego bo mial najwiekszego feeda, ale ja sie tym nie przejmuje bo to tylko gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...