Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VK3601H oraz VK3002DB

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie. Chciałbym się zapytać o wady i zalety VK3601H oraz VK3002DB jak nimi grać z której lini jak nimi kątować i może podeślijcie link do filmika jak kątować czołgami. Prosze o szybką odpowiedz ;) Pozdrawiam .

Opublikowano

Szukasz filmiku jak kątować czołgami?
Czym kąt względem przeciwnika bardziej rozwarty tym lepiej. Proste, nie?:P

Pancerz ustawiaj od kąta 35 st. do kąta 65 st. Dlaczego? Ponieważ kątując przedni pancerz nie możesz o bocznym zapominać:D
Grając 3601 na VI tierach graj w pierwszej linii. Pamiętaj: Dopóki nie masz 1450 HP, każdy punkt HP jest na wagę złota! Na dalszych tierach ten jeden punkt HP jest już na wagę srebra, lecz ciągle istotny! ;)
Na +VII tierach wykorzystuj swoje działo (ogólnie w czołgach niemieckich wykorzystuj działo), które dobrze penetruje i BARDZO dobrze leci. Szczególnie będzie to widać po paru aktualizacjach na właśnie Tigerze, Tigerze II oraz Panterze, w przypadku których pociski powinny latać niemal płasko.
Reasumując:
Kiedy jesteś w górnych częściach tabeli - dajesz radę na I linii, ale pamiętaj o swojej ilości HP! Najlepiej walcz w 2-3 osobowej grupie. Kiedy natomiast znajdziesz się na dole tabeli - staraj się wspierać atak z ukrycia, zadając jednak spory damage. To tyle:)
Ogólnie VK stał się ostatnio bardzo przyjaznym czołgiem, a także czołgiem dobrze zarabiającym, więc nie powinieneś mieć z nim problemów.
Co do drugiej Fałki się nie wypowiem, gdyż nią nie grałem, jednak nie wygląda ona na najlepszy czołg i nigdy nie miałem z nią problemów grając przeciwko, więc najlepiej idź od początku w Tigera bądź Panterę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ok pójde w tigera i może w panterę :) dzieki . Pozdrawiam

Opublikowano

Pomimo tego ,że już wybrałeś to napiszę swoje zdanie.

Od tego w co "iść" jest uzależniony fakt czym lubisz grać,jakimi czołgami idzie Ci dobrze.

Idąc w Vk3601H dojdziesz do E-100 która myślę ,że jest czołgiem wartym poświęcenia czasu i odblokowania go.

Wybierając VK3002DB będziesz mógł dojść do E-50 oraz E-100

Polecił bym drogę przez 3002DB ponieważ będziesz miał do wyboru dwie ścieżki.

Opublikowano

Pomimo tego ,że już wybrałeś to napiszę swoje zdanie.

Od tego w co "iść" jest uzależniony fakt czym lubisz grać,jakimi czołgami idzie Ci dobrze.

Idąc w Vk3601H dojdziesz do E-100 która myślę ,że jest czołgiem wartym poświęcenia czasu i odblokowania go.

Wybierając VK3002DB będziesz mógł dojść do E-50 oraz E-100

Polecił bym drogę przez 3002DB ponieważ będziesz miał do wyboru dwie ścieżki.

Faktycznie, tak już jest. Jednak czy w przyszłości nie może powrócić do VK3601H i iść sobie na spokojnie w Panterkę? :) Teraz i tak nie ma za bardzo sensu rozwijać dwóch gałązek.

Opublikowano

Lepiej przejść przez DB'ka, bo to naprawdę fajny czołg.

Przynajmniej mi dobrze się nim jeździło.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Lepiej przejść przez DB'ka, bo to naprawdę fajny czołg.

Przynajmniej mi dobrze się nim jeździło.

Wiesz, faktycznie może być on przyjemny. Jednak większość "znajomych" (a znajomych, jeżeli tak można nazwać kolegów z forum, mam chociażby w Black Devils czy Pandzie) twierdzi, że czołg ten jest po prostu słaby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...