Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG Optimus L9

Lg Optimus L9  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warty kupna?

• Tak
    • Nie
    • W tej cenie dorwiesz co? lepszego (podaj model) i uzasadnij swoj? sugestie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przymierzam się do kupna tego cacka ;)
Studiuje fora i inne stronki i różnie o nim piszą w większości w samych superlatywach,
chciałem zapytać czy ktoś z was ma ten model i co mi może powiedzieć na jego temat.
Czy rzeczywiście bateria jest taka dobra jak o niej piszą itd.
Fajnie by było jakby ktoś szczerze napisał kilka rzeczy o tym telefonie.
Recenzji przeczytałem już kilka i na yt też oglądałem ale chciałbym
usłyszeć wady/zalety od kogoś kto ten telefon macał lub "maca" na codzień.
Dzięki za uwagę .
Pozdrawiam Przepraszam ! :ninja:

Opublikowano

Tak warty ,sam posiadam ten ten telefon i jestem z niego zadowolony ,bateria trzyma nawet długo przy robieniu różnych rzeczy, od kiedy go mam ani razu mi się nie zacinał,szybkie wczytywanie stron internetowych,wygodny w trzymaniu, przyzwoite parametry ,gdzie możesz popykać w bardzo fajne gry, wiele jest opinii na temat aparatu ,że robi niezbyt dobre zdjęcia,według mnie robi przyzwoicie wypada w nagrywaniu i robieniu zdjęc ;)

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Dużo osób narzeka na tylną klapke, trzeszczy podczas trzymania w dłoni, też niektórym lata coś na wysokości aparatu jakby w środku coś się odluzowalo albo odpadło, i też gniazdo mini usb podobno jest takie delikatne, anemiczne że podobno podczas zabawy telefonem w czasie ładowania można wyłamać wejście. Co powiecie na ten temat? Ogólnie jakieś wady? Może komuś po czasie coś się dalej z telefonem pieprzy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...