Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Blokada HS

sancarl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję skutecznej w 99% sprawnej blokady hs. Chcę cisnąć na modzie na Solar (s26) lecz chcę się przygotować przed banikiem. Proszę również o instrukcję jak uruchomić blokadę ponieważ jeżeli już to 1 raz to będę robić

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Nie ma 100% blokady HS'a, jedyną blokadą jest Kamer Mod lecz jest 40% że dostaniesz bana.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

No wiem ,że kiedyś były tematy dot. blokad HS więc na wszelki wypadek chcę zablokowac hs. Masz konto na Kronos i na Solar. Oba konta na innych e-mailach. Na kronos gram normalnie a na solar na kamerku. Jeżeli dostane bana na solar to na kronos też ?

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Nie jestem pewien, jak teraz banują, czy konto czy ip, czy po meilu, mojego kolege na wszystkie konta zbanowali za fb ;>

Opublikowano

Jeżeli zostaniesz zbanowany to dostaniesz blokadę na konta powiązane z e-mailem. Na dzień dzisiejszy nie ma żadnej blokady HS'a, jedyne co to KamerMod, lecz po ostatnich aktualizacjach na Metin2.pl ciężko stwierdzić czy tak naprawdę mod nadal jest bezpieczny.

Opublikowano

No wiem ,że kiedyś były tematy dot. blokad HS więc na wszelki wypadek chcę zablokowac hs. Masz konto na Kronos i na Solar. Oba konta na innych e-mailach. Na kronos gram normalnie a na solar na kamerku. Jeżeli dostane bana na solar to na kronos też ?

Mogą cię również zbanować na IP co się dzieje bardzo rzadko :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...