Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się wyłączyć radio w aucie a Gta Sa na stałe ?

Pleśniawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, mam taki problem w gta sa, że jak jadę autem do co chwilę mam lagi na kilka sek, utrudnia to grę, lagi są mocne. Jak wyłączę radio, tzn wejdę w ustawienia dźwięku i tam gdzie są stację przejeżdżam wszystkie i jak jest na ostatnim i daję 1 w bok to wtedy jest radio wyłączone, wiecie o co chodzi. Problem w tym, że muszę to robić zawsze jak wsiadam do innego auta. Da się jakoś to radio na stałe wyłączyć?

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widać ,że się nie znasz ..

Usuń folder z radiem w Głównym folderze GTA.

Wtedy mu zcrashuje GTA.

P.S Do ciebie Staksio Nie odkopuj tematów ,które są powyżej miesiąca temu napisane.

Opublikowano

Mam taki problem, mam taki problem w gta sa, że jak jadę autem do co chwilę mam lagi na kilka sek, utrudnia to grę, lagi są mocne. Jak wyłączę radio, tzn wejdę w ustawienia dźwięku i tam gdzie są stację przejeżdżam wszystkie i jak jest na ostatnim i daję 1 w bok to wtedy jest radio wyłączone, wiecie o co chodzi. Problem w tym, że muszę to robić zawsze jak wsiadam do innego auta. Da się jakoś to radio na stałe wyłączyć?

@UP Właśnie napisał ,że musi to robić za każdym razem kiedy wchodzi do auta.

Opublikowano

Z katalogu Audio spróbuj wywalić plik z muzyką z radia (nie usuwaj) i zobacz czy to coś zmieni. Jeżeli ci scrashuje to je spowrotem wrzuć.

Opublikowano

Przecież jak wyciszy "Radio" w opcjach to mu się to nie zmieni...

@down

Sry, przymuliłem lekko. Nie miej mi tego za złe, a tak ogólnie to nie wiem czy tak się da, bo po usunięciu plików gry ta będzie crashować.

9amUS1C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...