Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] top

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto teraz jest mocny na topa? Prosze o podanie postaci I plusy, minusy, wiem ze garen jest straaaasznie mocny I trudny do kontrowania, pantheon tez czesto sie pojawia, powiedzccie cos o topie.

Opublikowano

Olaf robi siekę na topie. ;) Ten nerf był nieodczuwalny, tak samo darius.

Opublikowano

Prosze dalej ;) potrzebuje postaci na topa, mam : darius, mundo, garen, irelia, jax, kayle, malphite, nidalee, olaf, renektonm shen, troche tych postaci mam, mam tez troche adc , ktorymi uczylem sie grac I nimi ogarniam, skoro adc ogarniam , to postanowilem ze naucze sie grac na innej lini, wlasnie chyba wybiore topa, na jungle I mida tez mam pare postaci, ale nie wychodzi mi gra na tych pozycjach, na rankedach glownie gram adc, a jesli ta pozycja bedzie zajeta bd grywal na topie, dobra pewnie was zanudzilem, kogo polecicie na topa I nie tylko, rowniez mozecie kogos wymienic na jungle, nie mida :)

Opublikowano

solotop - trynda,yorick,teemo,poppy (?) ,amumu <3 (lepiej w jungli)

jungla - rammus,amumu <3,lee sin,evelynn,nocturne,volibear,warwick,vi,thretch (nie wiem jak sie go pisze), rumble (?), master yi.

mam nadzieje że pomogłem.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

? Przecież są znacznie lepsze picki na topa niż trynda,teemo,poppy,amumu. Jax,Elise,Jayce, właściwie jak grasz rankedy to ta 3 starczy.

Pantheon jest śmiesznie łatwy do skontrowania, runy pod armor, cloth armor + 5 pot na początek i smiejesz się z jego oszczespów które potami sobie healujesz a potem go niszczysz w mid game np takim jaxem.

Elise,Jayce bardzo dobzi będą na takiego garena, teemo też ale teemo jest zbyt papierowy, jeden błąd i nas nie ma.

Opublikowano

może i nie są to najlepsze picki ale w miare możliwości tanie i dobre ;)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Garena jest łatwo skontrować, elise, jayce, vladimir, chogath czy nawet ryze, ewentualnie teemo, coś z dobrym poke, harrasem oraz stunem i garena nie ma, ogólnie postać range i ze stunem, harrasujemy się żeby się nie leczył z pasywki, podleci do miniona to ciśniemy go z combo(cho,ryze,elise,vlad), z kulki(Jayce) czy oslepieniem teema a jak sprobuje do nas dobiec i walnac silence czy cos innego to snare ryze, stun elise w vlada czy podrzut cho dobrze wymierzony, jayce chyba ma ten mlot co odrzuca wiec tez dobra sprawa, jedynie teemo ma pecha, ale tez moze szybko uciec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...