Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak linie HT wybrać.

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam narazie jedna linie ht mianowicie ruska i IS-8 w niej , no ale chciałbym zacząc druga tylko tym razem tak w której czołgi posiadaja dobry pancerz i mam problem nie wiem co wybrać Niemcy, USa czy brytyjczyków (mam zbadanego churchila). Która z tych lini mam lepszy pancerz i celniejsze działa bo ruskie działa czesto mnie wkurzaja swoją celnosci.

Opublikowano

Masz 9 tier i nadal nic nie wiesz o pozostałych czołgach?

Z twojego postu wnioskuje że najbardziej co do gustu przypadnie drzewko niemieckie ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie ,ale nie moge wybrac jestem niezdecydowany. Czesto spotykam m103,E-75 i wiem że maja dobry pancerz i są całkiem mobilen , ale co do brytyjskiej 9 mało wiem bo jest rzadki.

Opublikowano

Nie ,ale nie moge wybrac jestem niezdecydowany. Czesto spotykam m103,E-75 i wiem że maja dobry pancerz i są całkiem mobilen , ale co do brytyjskiej 9 mało wiem bo jest rzadki.

Bo HT UK jest na tyle lipny że mało kto nim gra.

76561198001815076.png
Opublikowano

Siemka mam narazie jedna linie ht mianowicie ruska i IS-8 w niej , no ale chciałbym zacząc druga tylko tym razem tak w której czołgi posiadaja dobry pancerz i mam problem nie wiem co wybrać Niemcy, USa czy brytyjczyków (mam zbadanego churchila). Która z tych lini mam lepszy pancerz i celniejsze działa bo ruskie działa czesto mnie wkurzaja swoją celnosci.

Na początku jak już masz tego IS-8 to dobij IS-7.Ponieważ w przyszłości Ci się on przyda.

Co do HT to jak up@ Polecam niemiecką linię do E-100 oraz amerykańską do T110E5.

Opublikowano

E-100 E-100 E-100.. co chwilę to gówno z działem penetrującym 200mm... a już zapomnieliście o AMX50B?? E5? o starym IS-4? tylko to gówno.. Tylko na teście próbowałem np przebić AMX 50B. gówno. E5 coś tam wybiło 400hp, IS-4 Gówno. Ja nie odradzam tylko stwierdzam fakty.

W ogóle jeżeli chcesz grać VK3601H to proszę bardzo o to czołg na którym zarobisz na przegranej bitwie conajmniej od -1000 do 1000 a na wygranej może się poszczęści 10-15k :)

Ja wybrałem M36 Jacksona ponieważ na nim nie tracę aż tak sporo Wiem że to nie HT ale dla mnie najlepszy niszczyciel w grze.

Opublikowano

Brytyjskie HT są świetne wbrew powszechnym przekonaniom...

Opublikowano

E-100 E-100 E-100.. co chwilę to gówno z działem penetrującym 200mm... a już zapomnieliście o AMX50B?? E5? o starym IS-4? tylko to gówno.. Tylko na teście próbowałem np przebić AMX 50B. gówno. E5 coś tam wybiło 400hp, IS-4 Gówno. Ja nie odradzam tylko stwierdzam fakty.

Jak już ktoś ma zamiar grać E-100 na randomach, to gra na goldzie ;)

Tak samo jak gra w turniejach czy CW.

E-100 na goldzie ma największą penetracje z 10 tierów :P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W ogóle jeżeli chcesz grać VK3601H to proszę bardzo o to czołg na którym zarobisz na przegranej bitwie conajmniej od -1000 do 1000 a na wygranej może się poszczęści 10-15k :)

Ja wybrałem M36 Jacksona ponieważ na nim nie tracę aż tak sporo Wiem że to nie HT ale dla mnie najlepszy niszczyciel w grze.

Imo AMX to najgorsza dziesiątka, działa niższych tierów wystarczą aby go podziurawić.

Ludzie polecają E-100 bo to najłatwiejsza X do zdobycia :)

Są fajne, szczególnie lubie je zabijać :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeżeli się nimi nauczy grać to naprawdę są bardzo fajne :D

Właśnie w nich teraz idę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...