Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftServ

NeviNx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie craftserve'a. Zrobiłem przelew wczoraj okolo 17:20 na ich konto, wybrałem (w mbanku) przelew ekspresowy gdzie jest doplata i napisane, ze do 15minut pieniądze na koncie.. Mineło ponad 24h a na koncie na craftserve jak było tak jest 0zł i na emailu też echo ;/ Proszę o odpowiedź, ile trwa mniej więcej aż zostanie przydzielony mi server :) z góry dzięki za odpowiedź.. Lajki będą się sypać :)

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

Może ich bank nie zaksięgował wpłaty? U mojej mamy jest tak że wypłaty/wpłaty księgują o 12 i 16. Nawet jak idzie jakimś przelewem ekspresowym.

Opublikowano

no ale jest podane, że idzie w 15minut tak? :] no to nawet jakby szło dwie godziny.. minely 24.. Mi się wydaje poprostu, ze doszla ta wplata ale nie uruchomili tego jeszcze.. jest to mozliwe?

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

Ja mam w craftserve i pytałem o to. Powiedzieli, że próbują robić to jak najszybciej ale większość serwerów przydziela administrator ręcznie. Tak podobno jest :/ Znaczy, Kasa może i dojdzie im na konto ale trochę czasu minie zanim oni ci go aktywują ręcznie. Myślę, że może max 3 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...