Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] szybka odp

NaxesPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy istnieje jakiś server wstylu PBE? co się dostaje ip i rp , lub darmowe champy? bo chciałbym potestować pare nascie postaci, mam 12 poziom na lolu west, i interesuje mnie kilkanascie postaci, za duza sume, i chcialbym przetestowac ich, ale zbieranie na nich to tragedia a wiec moje pytanie brzmi tak :

Czy istnieje server w stylu PBE? gdzie dostaje sie ip i rp za free?

Opublikowano

Istnieje takie coś jak beta LoL'a, tutaj masz linka co i jak http://www.mpcforum.pl/topic/529063-tut-jak-zagra-na-publicznej-becie-lola/

To jest PBE ;c ... szukam cos innego bo pbe juz nie styka, jest zamknieta rejestracja od grudnia jak dobrze kojarze, ze wzgledu na nie wysylanie bledow tylko granie itp , a ja szukam podobnego servera, tylko ze włączonego nie wazne czy polski ruski czy inny, chciałbym tylko przetestowac parenascie postaci, i pokombinować z bulidami ;3

Opublikowano

Wygooglowałem to na szybko, oto link:

To jest cos w stylu naszego lola, tylko ze z singapuru, i tam dopiero od 30lvl , dostaje się premie do ip czy tam rp dostaje sie za eventy; [ ale jaka jest szansa na wygranie ? malutka, ja szukam servera gdzie odrazu moge kupic postac, i przetestowac lub cos w tym stylu ;3

Opublikowano

No to obawiam się że nie ma niczego co spełnia twoje kryteria prócz publicznej bety

Yhym :c to jest ze tak powiem pipka ;3 chyba zakupie te rp i testne lee sina na jungli, bo ogladajac replaye, itp bardzo ladnie sie nim gankuje i muci na solo topie ;3 temat do zamkniecia

Opublikowano

Plusy grania na lol garena:

-Eventy robione przez gm'ów na public chat 1 za które można dostać rp.

- Bardzo tanie skiny.

- Różne nagrody za wbicie level'a

to z garena.

ja ci moge dać konto do pbe ;)[już ci śle pasy na pw ;)] , (modki to do was nie obchodzi mnie czy dacie mi kolejnego warna za

pomoc).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...