Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imetin Wywala z gry .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metody alternatywne do szybkiej naprawy to:

- wyłączyć antywirusa

- pobrać clienta

- zainstalować na nowo clienta

- zaktualizować sterowniki karty graficznej

(To takie podstawowe metody naprawy niedziałającego metka :p)

Gdy to nie pomaga: Jaki masz system? Czy coś konkretnego robisz zanim wyrzuci cię z gry? Czy wcześniej miałeś już ten problem przy tym lub innym serwerze? Ewentualnie możesz podać dodatkowe info, jeśli uważasz, że to, co robiłeś mogło się przyczynić do zepsucia metka ;x

p50x.png

Opublikowano

rozpkauj od nowa clienta :>

Lub mozesz tez zrobic nowe konto :)

Wylacz jeszcze antywirusa i zapore

Pobierz najnowsze sterowniki jesli masz windows xp to nie powinno cb wywalac

Ja tam mam xp i mnie niewywala :>

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

Do karty graficznej? Bardzo proste :)

Jeśli nie wiesz, jaką masz kartę graficzną: Jeśli masz Windows XP: Panel sterowania > po prawej masz taką opcję jak "wygląd klasyczny" lub coś takiego, wybierz to > narzędzia administracyjne > Zarządzanie Komputerem > Zakładka Menedżer Urządzeń > i tam będziesz miał napisane w zakładce "Karty graficzne", jaki model posiadasz.

Jeśli masz Vistę/7 sprawa jest trochę szybsza, gdyż wystarczy, że wejdziesz w Menu start i wpiszesz w nim "Menedżer urządzeń" i potem tak samo jak przy XP.

Jak już znajdziesz swoją kartę, najprościej i chyba najbezpieczniej jest zajrzeć na stronę owej firmy (jak wpiszesz w google np. nvidia czy ati radeon to na pewno znajdziesz stronę :)) i na niej poszukać sterowników, które ci są potrzebne.

Ewentualnie, jeśli masz problem ze znalezieniem sterowników, podaj mi tylko jaką masz kartę graficzną, to edytuję posta i ci podam linka :)

p50x.png

Opublikowano

To tak mam do cb pytanie wywala ci błąd z takim czymś : ???????????????????????????? jeśli tak to masz taki temat do tego może ci to pomoże

http://forum.imetin.pl/index.php?/topic/150378-runtime-error-i/

Spróbowałem Tak jak mi napisałeś , ale dopierdo włączyłem kompa Po restarcie , później napiszę Jak zobaczę czy coś się zmieniło .;p

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam mam problem z imetinem
Problem wygląda tak: mam windows vista mam karte graficzną gt9500 gdy aktualizuje grę to po wlączeniu wywala do pulpitu

Proszę o odp

Opublikowano

Witam mam problem z imetinem

Problem wygląda tak: mam windows vista mam karte graficzną gt9500 gdy aktualizuje grę to po wlączeniu wywala do pulpitu

Proszę o odp

tu masz program do aktualizacji sterowników

http://www.dobreprogramy.pl/SlimDrivers,Program,Windows,25819.html

napisz mi jaki klient podaj syser z klienta a wtedy będę mógł pomóc bo skoro nie wiem jaki to klient itp to uwierz mi nikt nie jest wróżką aby móc ci pomóc wtedy tylko mamy gdybanie może to a może tamto aż ktoś powie weź kup nowe pc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A więc Sterowniki by się przydało pobrać , ale za bardzo nie wiem jak to zrobić .;-)

Podaj model karty graficznej.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Pjawka

numer klienta :0123 18:40:26255 potem takie cos pisze (CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR)

to jest bug znany jak nie wiem co prosty w naprawie błąd polega na dodaniu czystego MonsterAreaInfo.txt w wolderze z mapą ale to juz chyba problem administracji serwera

tu masz program do aktualizacji sterowników

http://www.dobreprogramy.pl/DriverEasy,Program,Windows,20522.html

a tu masz opis jak co i gdzie do tego programu

http://poradyisztuczki.blogspot.ie/2010/02/driver-easy-automatyczna-aktualizacja.html

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...